Ο Τύπος της Δευτέρας

Tα νέα μέτρα για τη Σοφοκλέους που θα ισχύσουν από σήμερα, η εισήγηση του Δ΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου για τα στεγαστικά δάνεια, η πώληση της Yukos και το ασφαλιστικό αποτελούν μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Tα νέα μέτρα για τη Σοφοκλέους που θα ισχύσουν από σήμερα, η εισήγηση του Δ΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου για τα στεγαστικά δάνεια, η πώληση της Yukos αλλά και το ασφαλιστικό αποτελούν μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Δευτέρας.

Στεγαστικά Δάνεια: Ανατροπή Αρείου Πάγου στα στεγαστικά αναφέρει η Ελευθεροτυπία, τονίζοντας πως ο εισηγητής του Δ΄ τμήματος θεωρεί νόμιμη την ποινή προεξόφλησης και μετακυλίει δαπάνες στους δανειολήπτες.

Τα Νέα υπογραμμίζουν το τριπλό πλήγμα στους δανειολήπτες, κάνοντας λόγο για ”καπέλα” στα δάνεια αν περάσει εισήγηση αρεοπαγίτη.

Για το ίδιο ζήτημα η Ημερησία τονίζει ότι ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τις τράπεζες.

Σοφοκλέους: Πρόβα των νέων μέτρων σήμερα στο Χ.Α. αναφέρει η Ναυτεμπορική, ενώ η Ημερησία υπογραμμίζει την άνοδο του Γενικού Δείκτη φέτος κατά 20%.

Αδάμ Ρεγκούζας: Υποδεικνύει ηλεκτρονικό τζόγο, Ξυστό, γιοτ για ενίσχυση του προϋπολογισμού, ο οποίος ίσως αναπροσαρμοστεί, τονίζει η Ελευθεροτυπία σε συνέντευξη που της παραχώρησε ο υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών.

Ασφαλιστικό: Με απειλές μέσα στις γιορτές απειλεί η ΟΤΟΕ τονίζει ο Ελεύθερος Τύπος.

Δημόσιες Δαπάνες: Σώμα επιθεωρητών θα ελέγχει τα έξοδα του κράτους τονίζει η Ναυτεμπορική.

ΕΛΠΕ: ΤΑ ΕΛΠΕ μπαίνουν στο παιχνίδι για τη ΔΕΠΑ αναφέρει το Χρηματιστήριο.

Yukos: Πωλήθηκε η καρδιά της Yukos αναφέρει το Χρηματιστήριο, ενώ για το ίδιο ζήτημα η Ναυτεμπορική τονίζει πως πωλήθηκε σε αγνώστους ο ρωσικός γίγαντας πετρελαίου.

Τράπεζα της Ελλάδος: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και δωρεάν μετοχές από την Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει το Χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v