Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το ζήτημα του Ασφαλιστικού και η πρόταση Σάλλα, η ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ, η μείωση του κόστους στο Χρηματιστήριο Παραγώγων, αλλά και η πτώση του ευρώ, αποτελούν μερικά απο τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Παρασκευής.

Ο Τύπος της Παρασκευής
Το ζήτημα του Ασφαλιστικού και η πρόταση Σάλλα, η ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ, η μείωση του κόστους στο Χρηματιστήριο Παραγώγων αλλά και η πτώση του ευρώ, αποτελούν μερικά απο τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Παρασκευής.

Ασφαλιστικό: Πυροδοτείται ξανά το Ασφαλιστικό αναφέρουν ”Τα Νέα”, αρνητικές στην πρόταση Σάλλα ΟΤΟΕ και ΓΣΕΕ, υποστηρίζει ο ”Ελεύθερος Τύπος”, ενώ η ”Ελευθεροτυπία” τονίζει ότι το θέμα δεν ανοίγει αλλά προκαλεί γενικότερη ανασφάλεια.

Για το ίδιο ζήτημα το ”Κέρδος” επισημαίνει το ηχηρό ”όχι” της κυβέρνησης σε τράπεζες και ΟΤΟΕ, ενώ η ”Ναυτεμπορική” ”φιλοξενεί” συνέντευξη του κ. Αλογοσκούφη, στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, την ανάγκη διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

Ο ”Μέτοχος”, από την πλευρά του, υπογραμμίζει το μεγάλο παζάρι μεταξύ των τραπεζών για μέση λύση στο Ασφαλιστικό.

Παράγωγα: Δραστική μείωση κόστους στο ΧΠΑ αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, ενώ η ”Καθημερινή” τονίζει ότι τα παράγωγα είναι τώρα πιο ελκυστικά.

ΙΚΑ: Ρυθμίζονται οι οφειλές στο ΙΚΑ τονίζει η ”Ναυτεμπορική”, ενώ η ”Εξπρές” υπογραμμμίζει τη νέα ρύθμιση για τις οφειλές. Η ”Καθημερινή” αναφέρει την ευνοική ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ.

Ομιλος Ρέστη: Ο όμιλος Ρέστη αγόρασε 32 φορτηγά πλοία αναφέρει ”Το Βήμα”, ενώ η ”Ημερησία” τονίζει ότι αποτελεί την μεγαλύτερη en bloc επένδυση από εφοπλιστή.

Αποτελέσματα εννεαμήνου: Τα κέρδη στην περιφέρεια επισημαίνει ο ”Μέτοχος”, αναφέροντας ποιοι πρωταγωνίστησαν σε άνοδο και πτώση.

Βαλκάν Έξπορτ: Προκαλεί η Βαλκάν με νέες απολύσεις τονίζει η ”Ημερησία”.

Ισοτιμίες: Απειλή παρεμβάσεων και πτώση του ευρώ αναφέρει το ”Κέρδος”, ενώ η ”Καθημερινή” υποστηρίζει ότι η πτώση του πετρελαίου ενίσχυσε το δολάριο.

Κεντέρης- Θάνου: Πόρισμα-καταπέλτης από την IAAF – Ένοχοι από την παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v