Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Στον αναπτυξιακό νόμο, στη σημερινή συνάντηση του Ecofin, στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη Σοφοκλέους, στον τζίρο των χρηματιστηριακών αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στον αναπτυξιακό νόμο, στη σημερινή συνάντηση του Ecofin, στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη Σοφοκλέους, στον τζίρο των χρηματιστηριακών αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Κωνσταντόπουλος: Κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Κωνσταντόπουλου στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για το Πολυτεχνείο και σύμπτωση απόψεων για εθνική συναίνεση και εναντίον της διαπλοκής έδωσαν νέα τροφή στα σενάρια της υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΝ για την Προεδρία της Δημοκρατίας με πρόταση της Ν.Δ. επισημαίνει η Ελευθεροτυπία.

Αναπτυξιακός: Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν έχει καταλήξει ακόμη σε μια ενιαία γραμμή για τον αναπτυξιακό, επισημαίνει η Ημερησία, η οποία συμπληρώνει πως νέες διαφωνίες προέκυψαν για το ύψος της επιχορήγησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Eurostat: Η Αθήνα και η Eurostat συμφώνησαν στις Βρυξέλλες πως τα δημόσια ελλείμματα στην Ελλάδα ήταν 6,44% του ΑΕΠ το 1997, 4,13% το 1998 και 3,38% το 1999 αναφέρει η Ναυτεμπορική, που συμπληρώνει πως στο κείμενο για την Ελλάδα χαιρετίζεται το γεγονός ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαδικασία για την απογραφή, ενώ επισημαίνει πως θεωρείται βέβαια ότι στο Ecofin θα ασκηθεί κριτική στην Ελλάδα για το γεγονός ότι μπήκε στην ΟΝΕ χωρίς να πληροί το κριτήριο του ελλείμματος.

Κατηγορούμενη είναι σήμερα η Ελλάδα στο Ecofin και για την ΟΝΕ τονίζουν Τα Νέα.

Αλογοσκούφης: Με την πώληση του 7,46% της Εθνικής και υποσχέσεις για ανάλογες πωλήσεις ανά χείρας θα εμφανιστεί στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, σημειώνει η Ημερησία.

Σοφοκλέους: Εξουσίες αντίστοιχες με εκείνες που ίσχυαν για το ΣΔΟΕ θα αποκτήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την Ημερησία.

Τρία κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών της χώρας – μετόχων της ΕΧΑΕ, ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Γ. Πεχλιβανίδης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank, Ν. Καραμούζης, και ο εντεταλμένος γενικός διευθυντής της Alpha Bank, Μ. Γιαννόπουλος, μιλούν στη Ναυτεμπορική για τις πρωτοβουλίες ανάκτησης του αναπτυξιακού ρόλου του Χ.Α.

ΟΠΑΠ: Στη δικαιοσύνη προσέφυγε παίκτης διεκδικώντας 1,2 δισ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ, ο οποίος αρνείται να τα καταβάλει.

Εμπορική: Μειωμένα κατά 41% ήταν τα κέρδη εννεαμήνου της Εμπορικής Τράπεζας, αναφέρει η Ημερησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v