Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ. Παπαδήμου για την ελληνική οικονομία σχετικά με τους ισχυρισμούς της Eurostat, στον νέο αναπτυξιακό νόμο, στους φόβους για υψηλές τιμές στην αγορά πετρελαίου αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ. Παπαδήμου για την ελληνική οικονομία, στον νέο αναπτυξιακό νόμο, στους φόβους για υψηλές τιμές στην αγορά πετρελαίου αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Παπαδήμος: Με σαφείς δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Λ. Παπαδήμος, αντικρούει τους ισχυρισμούς ότι η Ελλάδα εξαπάτησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Eurostat τονίζει η Ημερησία.

Η στατιστική μέθοδος που χρησιμοποίησε η Ελλάδα ήταν ευρέως γνωστή και αποδεκτή, ενώ τα επίμαχα στοιχεία για την οικονομία αποτυπώνονται στις εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική.

Αναπτυξιακός Νόμος: Ασφυξία στις επενδύσεις προκάλεσε το πάγωμα του αναπτυξιακού νόμου σημειώνει η Ημερησία, σύμφωνα με την οποία πραγματοποιήθηκαν μόλις 4 μικρές επενδύσεις σε 9 μήνες.

Πετρέλαιο: Ντόμινο αυξήσεων στο πετρέλαιο φοβούνται στην αγορά σύμφωνα με την Ημερησία.

Πλώρη για τα 50 δολάρια το βαρέλι έβαλε και πάλι το πετρέλαιο, με την τιμή του ”μαύρου χρυσού” να αυξάνεται κατά 7% στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και κατά 73% σε διάστημα δώδεκα μηνών, επισημαίνει η Ναυτεμπορική.

Εμπορική: Κλείνει θυγατρικές στο εξωτερικό η Εμπορική Τράπεζα αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο, σύμφωνα με την οποία από τις 7 μόνο αυτή στη Γερμανία αποφέρει κέρδη.

Αλουμίνιον: Σε 15 ημέρες αναμένεται η προσφορά για την Αλουμίνιον της Ελλάδος, σύμφωνα με την Ημερησία, που συμπληρώνει πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικές, ελβετικές και ρωσικές εταιρίες για το 60% της βιομηχανίας.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Ετήσια κέρδη ύψους 150 εκατ. ευρώ θα έχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σύμφωνα με την εφημερίδα Χρηματιστήριο, που επισημαίνει πως η νέα διοίκηση φαίνεται να αναστρέφει την πτωτική πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v