Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Πέμπτης

Το σχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, οι δηλώσεις Γ. Kωστόπουλου στο Βloomberg, η λύση και εκκαθάριση της Π&Κ, αλλά και τα αποτελέσματα της Αspis Bank αποτελούν μερικά από τα θέματα στα πρωτοσέλιδα στον Τύπο της Πέμπτης.

Ο Τύπος της Πέμπτης
Το σχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, οι δηλώσεις Γ. Kωστόπουλου στο Βloomberg, η λύση και εκκαθάριση της Π&Κ, αλλά και τα αποτελέσματα της Αspis Bank, αποτελούν μερικά από τα θέματα στα πρωτοσέλιδα στον Τύπο της Πέμπτης.

Αδειες – νέες επιχειρήσεις: Άδειες-εξπρές για νέες βιομηχανίες και βιοτεχνίες αναφέρει η Καθημερινή, τονίζοντας τη σημαντική τομή στη διαδικασία έκδοσης αδειών.

Βιοτεχνίες και βιομηχανίες με συνοπτικές διαδικασίες υπογραμμίζει Το Βήμα, τονίζοντας ότι παραμένει άγνωστο ποιος θα ελέγχει την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων.

Για το ίδιο ζήτημα το Κέρδος τονίζει τις δέκα ημέρες για την ίδρυση μιας επιχείρησης, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος υπογραμμίζει τις λιγότερες οχλήσεις για τους μικρομεσαίους.

Η Ημερησία από την πλευρά της υπογραμμίζει ότι καταργούνται 8 δικαιολογητικά και απλοποιούνται οι διαδικασίες.

Γ. Κωστόπουλος – συνέντευξη Bloomberg: Θα μπορούσαν να έχουν κοστίσει λιγότερο οι Αγώνες, αναφέρει η Εξπρές, ενώ στο ζήτημα αναφέρεται και το Χρηματιστήριο, τονίζοντας τη δήλωση του προέδρου της Alpha Bank ότι υπάρχουν και ικανά στελέχη στον όμιλο.

Διαγωνισμοί έργων: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους διαγωνισμούς έργων, τονίζει η Ναυτεμπορική, ενώ στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς επιστρέφουν τα δημόσια έργα, τονίζει Το Βήμα.

Π&Κ – Εκκαθάριση: Λύση και εκκαθάριση αποφάσισε η επαναληπτική συνέλευση της Π&Κ ΑΕΕΧ, αναφέρει η Καθημερινή.

Για το ίδιο ζήτημα το Χρηματιστήριο τονίζει ότι ενέκριναν οι μέτοχοι τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.

Πετρέλαιο: Δεν φοβάται το πετρέλαιο η Ευρώπη, αναφέρει η Εξπρές.

Αspis Bank: Αυξήθηκαν τα κέρδη της Aspis Bank τονίζει Το Βήμα, ενώ την αυξημένη κερδοφορία τονίζει και το Κέρδος.

Συμβασιούχοι – ΔΕΚΟ: Από σήμερα έως 23 Οκτωμβρίου οι αιτήσεις εκτάκτων των ΔΕΚΟ, τονίζει η Ελευθεροτυπία.

Κατασκευαστικές: Γέμισαν ταμεία τα έργα αναφέρει Το Βήμα.

Συναλλαγές μέσω Internet: Τραπεζικά e-χαράτσια, υπογραμμίζουν Τα Νέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v