Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Με τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα ελλείμματα και τον προϋπολογισμό του 2005, τα νέα φορολογικά μέτρα ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο άρχοντας των κρίκων είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για τον Δημοσθένη Ταμπάκο που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική (κρίκοι). Ο Δ. Ταμπάκος χρυσός νικητής στους κρίκους, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η ”Ναυτεμπορική”, για ”Χρυσό Κρίκο” κάνει λόγο η ”Ελευθεροτυπία” καθώς και για Σαββατοκύριακο συγκινήσεων, χρυσά ρεκόρ και βρώμικος πόλεμος είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”, οι πιο δυνατοί κρίκοι, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα ”ο Ελεύθερος Τύπος”.

Αλογοσκούφης: Για επιθετική πολιτική στην οικονομία κάνει λόγο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, όσον αφορά στον επενδυτικό και στο φορολογικό τομέα, σύμφωνα με την εφημερίδα ”Ελεύθερος Τύπος”, προσκλητήριο επενδύσεων από Αλογοσκούφη, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Ανατιμήσεις: Η κούρσα του πετρελαίου ανεβάζει τις τιμές προϊόντων-υπηρεσιών, σύμφωνα με τον τίτλο της εφημερίδας ”τα Νέα”, για νέα αύξηση φόρων σε ποτά και τσιγάρα κάνει λόγο η εφημερίδα ”Ημερησία”.

Δημόσιες δαπάνες: Την αγωνία του διοικητή της ΤτΕ κ. Γκαργκάνα για τις δαπάνες αναφέρει η εφημερίδα ”Ελευθεροτυπία”.

Ελλείμματα: Ελλείμματα και χρέος σπάνε ρεκόρ το 2004, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, εκτοξεύτηκε στο 6,8% το ταμειακό έλλειμμα, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Ημερησία” για το θέμα.

Χρηματιστήριο: Για πρόγραμμα θεσμικών αλλαγών στη λειτουργία της αγοράς, κάνει λόγο η εφημερίδα ”Ναυτεμπορική”.

ΔΕΚΑ: Δεκαεπτά εισηγμένες στο χαρτοφυλάκιο του Δημοσίου, αναφέρει η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”, προσθέτοντας ότι εμφανίζονται υποαξίες ύψους 450 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v