Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Tύπος της Παρασκευής

Το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, οι δηλώσεις Δούκα για τις τομές στα εργασιακά ζητήματα, η συνεχής ενίσχυση των τιμών του πετρελαίου, το ζήτημα του κ. Λαναρά, αλλά και αυτό της ΔΑΝΕ, είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στον Τύπο της Παρασκευής.

O Tύπος της Παρασκευής
Το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, οι δηλώσεις Δούκα για τις τομές στα εργασιακά ζητήματα, η συνεχής ενίσχυση των τιμών του πετρελαίου, το ζήτημα του κ. Λαναρά, αλλά και αυτό της ΔΑΝΕ, είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στον Τύπο της Παρασκευής.

Kόστος Ολυμπιακών Αγώνων: Πάνω από 50% η υπέρβαση στο κόστος των Αγώνων αναφέρει η ”Εξπρές”, ενώ ”Το Βήμα” τονίζει ότι το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού θα φθάσει το ΑΕΠ.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και το ”Κέρδος”, τονίζοντας πως όλο και πιο ψηλά ανεβαίνει το κόστος των Ολυμπιακών.

Εξάλλου, για το ίδιο θέμα το ”Χρηματιστήριο” συμπληρώνει ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τα Ολυμπιακά ακίνητα θα βγουν στο σφυρί.

Π. Δούκας – εργασιακή μεταρρύθμιση: Θέμα εργασιακών σχέσεων άνοιξε ο κ. Π. Δούκας, τονίζει η ”Ημερησία”, συμπληρώνοντας την έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ.

Ο ”Ελεύθερος Τύπος” τονίζει το μήνυμα για διαρθρωτικές αλλαγές από τον υφυπουργό Οικονομικών, ενώ η ”Ναυτεμπορική” αναφέρει τις τομές στα εργασιακά που συζητάει η κυβέρνηση.

Λαναράς – τράπεζες: Δάνειο 30,9 εκατ. ευρώ στον Λαναρά με έλεγχο από τράπεζες τονίζει η ”Ελευθεροτυπία”, ενώ ”Το Βήμα” αναφέρεται στην τραπεζική κηδεμονία της Κλωνατέξ.

Για το ίδιο ζήτημα ο ”Μέτοχος” τονίζει το θρίλερ μεταξύ τραπεζών και Κλωνατέξ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πέντε και όχι τρεις ήταν τελικά οι πιστώτριες τράπεζες.

Η ”Καθημερινή” αναφέρεται σε τραπεζικό παρατηρητή, τονίζοντας τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις και τους αυστηρούς όρους του δανείου.

Το θέμα υπογραμμίζεται και από την ”Εξπρές”, που τονίζει τη συμφωνία για την Κλωνατέξ.

Πετρέλαιο: Πορεία προς τα 50 δολάρια βλέπουν οι αναλυτές, αναφέρει το ”Κέρδος”, ενώ στην ενεργοβόρα Ασία ”αποδίδει” η ”Εξπρές” την άνοδο του πετρελαίου.

Η ”Ημερησία” υποστηρίζει ότι η ένταση στο Ιράκ πυροδοτεί το ράλι τιμών, ενώ στα πετρελαικά αποθέματα αναφέρεται ”Το Βήμα”.

Ολυμπιακοί Αγώνες – εισηγμένες: Στην Ολυμπιάδα των εισηγμένων αναφέρεται ο ”Μέτοχος”, τονίζοντας ποιοι κερδίζουν από τη διοργάνωση των Αγώνων.

Δάνεια: Συμφέρουν τα τραπεζικά δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο τονίζουν ”Τα Νέα”.

Google: Αλαζονεία και αδεξιότητα έπληξαν τη δημόσια προσφορά της Google τονίζει ”Tο Βήμα”, ενώ η ”Καθημερινή” αναφέρεται στην άνοδο που πραγματοποίησε η μετοχή της εταιρίας.

ΔΑΝΕ: Το ΝΑΤ ενισχύει 400 ναυτικούς της ΔΑΝΕ υπογραμμίζει η ”Καθημερινή”, αναφέροντας ότι από τη Δευτέρα 23/8 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκπλειστηριασμού 3 πλοίων της εταιρίας.

Στο θέμα αναφέρεται και η ”Ναυτεμπορική”, ”μιλώντας” για κατάσχεση των πλοίων της ΔΑΝΕ.

Παρατηρητήριο τιμών: Δημιουργείται παρατηρητήριο τιμών σε όλη την Ελλάδα τονίζει ”Tο Βήμα”, ενώ στοn διαγωνισμό για την ανάθεση του παρατηρητηρίου αναφέρεται και η ”Καθημερινή”.

Κατασκευαστικός κλάδος: Την επιβράδυνση στον κατασκευαστικό κλάδο αναφέρει η ”Καθημερινή”, αναφερόμενη στην έκθεση της CSFB.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v