Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι εκτιμήσεις για τον πληθωρισμό, οι δηλώσεις του κ. Βουρλούμη για τον ΟΤΕ, οι ”μνηστήρες” για το Αλουμίνιον της Ελλάδος, αλλά και το ζήτημα του πετρελαίου αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Οι εκτιμήσεις για τον πληθωρισμό, οι δηλώσεις του κ. Βουρλούμη για τον ΟΤΕ, οι ”μνηστήρες” για το Αλουμίνιον της Ελλάδος, αλλά και το ζήτημα του πετρελαίου αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Τρίτης.

Πληθωρισμός: Οι εκπτώσεις σώζουν τον πληθωρισμό τονίζει η Καθημερινή, υπογραμμίζοντας πως αντισταθμίζουν την ώθηση του ακριβού πετρελαίου, ενώ για το ίδιο ζήτημα το Βήμα αναφέρει ότι στην ΕΣΥΕ πιστεύουν πως ο πληθωρισμός θα διατηρηθεί κάτω από το 3% ως το τέλος του έτους.

Εξάλλου, οριακή κάμψη του πληθωρισμού προβλέπει η ΕΣΥΕ, αναφέρει η Εξπρές, ενώ η Ελευθεροτυπία τονίζει πως η Ολυμπιάδα δεν έφερε πληθωρισμό.

ΟΤΕ: Οργανισμός σε παράλυση είναι ο ΟΤΕ, τονίζει η Εξπρές, υπογραμμίζοντας τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του οργανισμού. Αγγελία θεσμικών αλλαγών στον ΟΤΕ, αναφέρει η Ναυτεμπορική, χαρακτηρίζοντας κρίσιμες τις μεταρρυθμίσεις, ενώ το Βήμα τονίζει την προαναγγελία ανατροπών στον ΟΤΕ.

Στο θέμα αναφέρεται και η Ημερησία τονίζοντας τις ανατροπές στον ΟΤΕ που έχει σχεδιάσει ο Π. Βουρλούμης.

Αλουμίνιον της Ελλάδος: Στις προσφορές για το ΑτΕ αναφέρεται το Βήμα, τονίζοντας τις προσφορές του ομίλου Μυτιληναίου, της S&B και της πολυεθνικής Glencore. Εξάλλου, μεγάλο χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον για την Αλουμίνιον η Εξπρές, τονίζοντας πως χθες έληγε η προθεσμία για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών.

Πετρέλαιο: Μικρές ανατιμήσεις στις βενζίνες παρά την κούρσα του πετρελαίου τονίζει η Ναυτεμπορική, υπογραμμίζοντας τα σχετικά φυσιολογικά επίπεδα στα οποία κυμαίνονται οι τιμές λιανικής στην εγχώρια αγορά καυσίμων.

Για το ίδιο ζήτημα η Εξπρές αναφέρει από την απειλή στον τρόμο, συμπληρώνοντας πως οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες προειδοποιούν για τους ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμοπληθωρισμό.

Εξάλλου, ασυγκράτητη χαρακτηρίζουν τα Νέα την αύξηση των τιμών του πετρελαίου.

Repos: Στο 7,5% θα παραμείνει η φορολόγησή τους, αναφέρει το Κέρδος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι έχει ήδη αποφασιστεί να επιβληθεί ενιαίος συντελεστής για τραπεζικές καταθέσεις και αποδόσεις ομολόγων.

Cosmote: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των Cosmote και ΝΤΤ DoCoMo από TIΜ και Vodafone αναφέρει το Βήμα, χαρακτηρίζοντας ως αφορμή πολέμου την επίδειξη κινητών τρίτης γενιάς.

Alpha Bank: Στη ρευστοποίηση της συμμετοχής της Fidelity στην Alpha Bank αναφέρεται το Χρηματιστήριο.

Κλωστήρια Ναούσης: Προς τελική λύση για Κλωστήρια Ναούσης τονίζει η Καθημερινή, αναφέροντας πως εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα ρευστότητας.

Ανατιμήσεις λόγω Ολυμπιακών: H από καιρό αναμενόμενη Ολυμπιακή ακρίβεια δεν έχει κάνει ούτε στο ελάχιστο αισθητή την παρουσία της, επισημαίνει η Ναυτεμπορική, χαρακτηρίζοντας ως μύθο την έκρηξη τιμών στους Ολυμπιακούς.

Τουριστική Κίνηση: Χαμηλές επιδόσεις στην αγορά τονίζει ο Ελεύθερος Τύπος, αναφερόμενος στη χαμηλή τουριστική κίνηση.

Συναλλαγές μέσω Internet: Οι υψηλές προμήθειες αντικίνητρο για το e- banking, τονίζει το Κέρδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v