Ο Τύπος της Δευτέρας

Στον επαναπατρισμό κεφαλαίου, στη ρύθμιση για τα πανωτόκια, στο συνέδριο της Ν.Δ., στις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου των μεγάλων τραπεζών αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στον επαναπατρισμό κεφαλαίου, στη ρύθμιση για τα πανωτόκια, στο συνέδριο της Ν.Δ., στις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου των μεγάλων τραπεζών αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Κεφάλαια: Τα δίνει όλα η κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό του θησαυρού των 20-80 δισ. ευρώ που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό, αναφέρει η Ημερησία, ενώ η Ναυτεμπορική συμπληρώνει πως θα γίνεται με 3%.

Συνέδριο Ν.Δ.: Με σημαία το ”νέο κοινωνικό κέντρο” και υποσχέσεις για ένα κράτος το οποίο δεν θα λειτουργήσει ως ”παράρτημα οιουδήποτε κόμματος” ο κ. Κώστας Καραμανλής κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. να στηρίξουν τη στρατηγική του ”μεσαίου χώρου” στο 6ο συνέδριο του κόμματος που έληξε χθες, αναφέρει η Ελευθεροτυπία.

Πτωχεύσεις: Τέλος στην εύκολη πτώχευση και τις τραγικές συνέπειες που έχει για τον επιχειρηματία που την υπομένει, θέτει το νέο νομοθετικό πλαίσιο που επεξεργάζεται ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομίας, σημειώνει η Ναυτεμπορική.

Σοφοκλέους: Τα χρέη ”γονατίζουν” τις εισηγμένες σύμφωνα με την Ημερησία, που αναφέρει πως κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των υπερ-χρεωμένων εισηγμένων αναμένεται να ληφθούν από τις τράπεζες.

Χρηματιστηριακές: Αυστηρό τελεσίγραφο έχει ήδη αποστείλει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε διψήφιο αριθμό Ανωνύμων Χρηματιστηριακών Εταιριών, ζητώντας να ξεχωρίσουν πάραυτα τα χρηματικά υπόλοιπα των πελατών τους από τα χρηματικά διαθέσιμα, αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

ΙΟΒΕ: Απαισιοδοξία για εξαγωγές και απασχόληση προκύπτει με βάση έρευνα του ΙΟΒΕ την οποία επικαλείται η Ημερησία, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το κλίμα για τις επενδύσεις είναι αρνητικό.

Θεσσαλονίκη – Μετρό: Έντεκα όμιλοι διεκδικούν το μετρό της Θεσσαλονίκης και την υποθαλάσσια αρτηρία σύμφωνα με την Ημερησία.

Τράπεζες: Για αύξηση κερδών έως 43% των μεγάλων τραπεζών στο πρώτο εξάμηνο του 2004 κάνει λόγο η Ημερησία, που παραθέτει τις προβλέψεις των αναλυτών για την κερδοφορία κάθε τράπεζας.

Για ”βόμβα” 800 εκατ. ευρώ στα θεμέλια των τραπεζών κάνει λόγο η εφημερίδα Χρηματιστήριο, που συμπληρώνει πως δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ έχουν ”πρόβλημα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v