Ο Τύπος της Παρασκευής

Τη διετή συμφωνία μεταξύ ΟΤΟΕ και τραπεζών, την αλλαγή διοίκησης στην Τράπεζα Αττικής, τα ”κρυφά χρέη” της προηγούμενη κυβέρνησης και τις εξελίξεις στον ΟΤΕ αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Ο Τύπος της Παρασκευής
Για τη συμφωνία μεταξύ ΟΤΟΕ και τραπεζών κάνουν λόγο οι εφημερίδες της Παρασκευής στα πρωτοσέλιδά τους.

Τράπεζες: Διετής συμφωνία με ΟΤΟΕ, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για αυξήσεις μισθών κοντά στη ΓΣΕΕ κάνει λόγο η ”Ελευθεροτυπία”, σε συμφωνία κατέληξαν χθες ΟΤΟΕ και τραπεζίτες, αναφέρει η ”Καθημερινή”, ”Τράπεζες, διετής σύμβαση” είναι ο τίτλος για ”Τα Νέα”, για νέους μισθούς στις τράπεζες κάνει λόγο ο ”Ελεύθερος Τύπος”, έκλεισε και το μέτωπο των μισθών στις τράπεζες αναφέρει ”το Βήμα”, ΟΤΟΕ-τράπεζες αυξήσεις 6%, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, αυξήσεις έως και 8,35% προβλέπει η νέα ΣΣΕ των τραπεζοϋπαλλήλων, σύμφωνα με το ”Κέρδος”.

ΟΤΕ: ”Οι στόχοι της νέας διοίκησης” είναι ο τίτλος της ”Εξπρές” αναφορικά με το θέμα, για νέο Δ.Σ. - νέους στόχους κάνει λόγο η εφημερίδα ”ΜΕΤΟΧΟΣ & Επενδύσεις”, ”Δεν πωλείται νέο μερίδιο του ΟΤΕ” είναι ο τίτλος του ”Ελεύθερου Τύπου” για το θέμα, αντίδραση του ΟΤΕ προκάλεσε η δίωξη για τα πριμ σύμφωνα με ”τα Νέα”, προαναγγελία αναδιάρθρωσης για τον ΟΤΕ σχολιάζει η ”Καθημερινή”, για ”αμαρτίες” παρελθόντος και τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΟΤΕ κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, ”Αγωνία στον ΟΤΕ για τον εναγκαλισμό του κράτους” είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, ΟΤΕ: όχι τώρα ιδιωτικοποίηση, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, ”Αλλαγή πολιτικής από τον ΟΤΕ” είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”.

Χρέος: ”9 δισ. ευρώ εκτός του δημοσίου χρέους” είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, ”κάτω από το χαλί” έκρυψε η προηγούμενη κυβέρνηση χρέη ύψους 10,5 δισ. ευρώ, άλλα 9 δισ. κρυφό χρέος, σχολιάζει η ”Εξπρές”, Ολυμπιακών διαστάσεων τα κρατικά ελλείμματα σύμφωνα με το ”Κέρδος”, για διαμάχη για το κρυφό δάνειο κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

Φορολογική ρύθμιση: ”Νέοι συντελεστές καθαρού κέρδους” είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, με ”κάτι παραπάνω” στα κέρδη θα έχουν ασυλία από ελέγχους σχολιάζουν ”Τα Νέα”, τέλος σε χαράτσι 300 ευρώ για τις Α.Ε. αναφέρει ο ”Ελεύθερος Τύπος”, αναμορφώνουν τους μοναδικούς συντελεστές κέρδους σχολιάζει ”Το Βήμα”, με μοναδικό συντελεστή η ρύθμιση στις ανέλεγκτες αναφέρει η ”Εξπρές”, αυξάνονται 5%-15% οι συντελεστές καθαρού κέρδους σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, σύντομα η ρύθμιση των ανέλεγκτων με αναπροσαρμοσμένους συντελεστές αναφέρει το ”Κέρδος”.

Προεδρία Ε.Ε.: ”Ο Κρις Πάτεν διχάζει την Ευρωδεξιά” είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, Καραμανλής: θα στηρίξω τον κ. Σημίτη εάν είναι υποψήφιος αναφέρει η ”Ημερησία”, ”ναι” Καραμανλή για το Σημίτη, σχολιάζουν ”Τα Νέα”, ”Θρίλερ για πρόεδρο της Ε.Ε.” είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

HFD: Με νέο καπετάνιο η HFD και τέσσερα ακόμα πλοία σχολιάζει η ”Καθημερινή”, Κληρονόμος - Στρίντζης στη νέα διοίκηση της HFD αναφέρουν ”Τα Νέα”, ”Αλλαγή ρότας με Στρίντζη για την HFD” είναι ο τίτλος του ”Ελεύθερου Τύπου”.

Τράπεζα Αττικής: Θα συμμετάσχει και το ΤΣΑΥ είναι ο τίτλος του ”Κέρδους” για το θέμα, νέα διοίκηση στην Τράπεζα Αττικής σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, αντίστοιχος είναι ο τίτλος και στην εφημερίδα ”Εξπρές”, νέα διοίκηση, νέοι στόχοι σχολιάζει ο ”Ελεύθερος Τύπος”.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Για σχέδιο ανασυγκρότησης του Ταμιευτηρίου κάνει λόγο η ”Καθημερινή”.

Ελληνικά Πετρέλαια: Παζαρεύει το 8,2% των Πετρελαίων αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”Το Βήμα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v