Ο Τύπος της Τρίτης

Την ανάπτυξη του ελληνικού ΑΕΠ κατά 4,1% στο α΄ τρίμηνο, τις απώλειες των διεθνών αγορών από τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και το αίτημα της Ελλάδας προς την Ε.Ε. για τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Οι απώλειες των διεθνών αγορών από τις υψηλές πετρελαϊκές τιμές απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Διεθνείς Αγορές: Αναταράξεις στις αγορές από πετρέλαιο-Ιράκ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, για αποσταθεροποίηση μετά το πετρελαϊκό σοκ κάνει λόγο η ”Εξπρές”, τριγμοί στις αγορές από τα ρεκόρ του πετρελαίου, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Ελεύθερος Τύπος” για το θέμα, το πετρέλαιο βουλιάζει τις αγορές, αναφέρει ”το Βήμα”.

Καύσιμα-Ε.Ε.: Αίτημα στην Ε.Ε. για μείωση του φόρου, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, μείωση της φορολογίας στο πετρέλαιο επιχειρεί το ΥΠΕΘΟ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, επίσημο αίτημα στην Ε.Ε. για μείωση του φόρου, αναφέρει ο ”Ελεύθερος Τύπος”, για γραμμή άμυνας στο πετρελαϊκό σοκ κάνει λόγο η ”Καθημερινή”.

ΑΕΠ: Με ρυθμό 4,1% έτρεχε η ανάπτυξη στο α΄ τρίμηνο, σχολιάζει η ”Εξπρές”, για επιβράδυνση στο ρυθμό ανάπτυξης στο 4,1% στο α΄ τρίμηνο, κάνει λόγο η ”Ημερησία”, αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης 4,1% στο τρίμηνο, αναφέρει η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”, στο 4,1% η ανάπτυξη, αναφέρουν ”τα Νέα”, πλουσιότεροι κατά 4,1%, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ”το Βήμα”, μικρή κόπωση σε 4,1% οι ρυθμοί ανάπτυξης, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”.

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Και από συμβολαιογράφους οι δηλώσεις φορολογίας, αναφέρει η εφημερίδα ”Ελεύθερος Τύπος”, τη δυνατότητα να υποβάλλουν οι συμβολαιογράφοι τις δηλώσεις φόρου μεταβίβασης επί κληρονομιών αναφέρει η ”Καθημερινή”, στους συμβολαιογράφους και ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου, σύμφωνα με τη ”Ναυτεμπορική”, δηλώσεις φόρου μεταβίβασης μέσω συμβολαιογράφων, αναφέρει ”το Βήμα”.

Coca-Cola: Ανοδικά το α΄ τρίμηνο της Coca-Cola, αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Nexans: Ενισχυμένη η Nexans διανέμει μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

ΕΒΖ-Αγροτική Ασφαλιστική: Αλλαγή φρουράς σε ΕΒΖ και Αγροτική Ασφαλιστική, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v