Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

Η Σοφοκλέους και η ανοδική της πορεία, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και θέματα που εμμέσως άπτονται των εκλογών, όπως το 35ωρο και το μέλλον των συμβασιούχων, απασχολούν τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας
Με θέματα που αφορούν στη Σοφοκλέους, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και σε εργασιακά, όπως είναι το μέλλον των συμβασιούχων ή το 35ωρο, ασχολούνται τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας.

Σοφοκλέους: Στο 61% του ΑΕΠ η αξία των εισηγμένων μετοχών, ο τίτλος της Ημερησίας, που προσθέτει στον υπέρτιτλο ότι σε 18 ημέρες αυξήθηκε 7,5 δισ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση της Σοφοκλέους. ”Δεν θα φεύγουν από το ταμπλό οι υπό αναστολή μετοχές”, αναφέρει η Ναυτεμπορική, αναφερόμενη στον υπό επεξεργασία κανονισμό του Χ.Α.

Κεφαλαιαγορά: ”Αλλάζει σελίδα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς” αναφέρει στο πρώτο του θέμα το Χρηματιστήριο, προσθέτοντας ότι θα γίνει ”πλήρης απολογισμός της θητείας Θωμαδάκη”, ενώ στον υπέρτιτλο αναφέρεται ότι ”αδιευκρίνιστο παραμένει το μέλλον των συνεργατών του”.

Φορολογία: ”Ποιους ευνοούν οι 40 αλλαγές στο φορολογικό” είναι ο πρώτος τίτλος της Ναυτεμπορικής, η οποία αναφέρει ακόμα ως ”αγκάθια” τις αντικειμενικές αξίες και τις απαλλαγές.

Συμβασιούχοι: ”Επί της κάλπης το θέμα των συμβασιούχων” είναι το πρώτο θέμα της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας, η οποία στον υπέρτιτλο προσθέτει: ”Η Αννα Διαμαντοπούλου στέλνει στην κυβέρνηση επιστολή και περιμένει δεσμευτική απάντηση πριν από τις 17 Μαρτίου”.

35ωρο: ”Στο τραπέζι αμοιβές και ώρες εργασίας” είναι ο τίτλος του οικονομικού ενθέτου των Νέων, όπου γίνεται λόγος για αίτημα της ΓΣΕΕ για αυξήσεις κατώτατων μισθών κατά 8%.

ΔΕΗ: ”Ανοιγμα της ΔΕΗ στη Βαλκανική αγορά ενέργειας” γράφει το Χρηματιστήριο, προσθέτοντας ότι ”έχει καταθέσει προσφορά για εξαγορά μονάδας στη Βουλγαρία”. Με το θέμα ασχολείται και η Ημερησία γράφοντας: ”Άνοιγμα της ΔΕΗ στη Βουλγαρία.

Ολυμπιακή: ”Προεκλογική βιασύνη για την Ολυμπιακή” είναι ο σχετικός τίτλος της Ναυτεμπορικής, όπου γίνεται λόγος για κυβερνητική προσπάθεια εξεύρεσης επενδυτή. ”Προσφέρουν 170 εκατ. ευρώ για το 70% της Ολυμπιακής” είναι ο σχετικός τίτλος της Ημερησίας, η οποία κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις με τον όμιλο Olympic Investors.

OTE: Για βήμα απεμπλοκής του ΟΤΕ από την CosmoRom” kάνει λόγο η Ημερησία στην πρώτη σελίδα της, αναφέροντας ότι ”έως το τέλος του μήνα θα έχει ανατεθεί σε τράπεζα η αποτίμηση της εταιρίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v