Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

Στις θετικές αποδόσεις του ελληνικού χρηματιστηρίου κατά το νέο έτος, στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις εξελίξεις σε μακροοικονομικό επίπεδο αναφέρονται οι οικονομικές εφημερίδες τη Δευτέρα. Λιγοστές οι επιχειρηματικές ειδήσεις.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας
Σοφοκλέους: Στις θετικές αποδόσεις του ελληνικού χρηματιστηρίου κατά την αρχή του έτους αναφέρεται η εφημερίδα Χρηματιστήριο, ενώ προσθέτει πως το κλίμα ήταν πανηγυρικό και στις διεθνείς αγορές.

Σχετικό είναι και το πρώτο θέμα της εφημερίδας Ημερησία που έχει τον τίτλο ”Οι 3 μεγάλες προκλήσεις για το Χρηματιστήριο”.

Πολιτική: Στις πολιτικές εξελίξεις, δεδομένης και της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, αναφέρεται στο πρώτο της θέμα η Ναυτεμπορική, με τίτλο σε προεκλογικούς ρυθμούς και το νομοθετικό έργο.

Μακροοικονομικά: ”Με τράμπα ομολόγων γλίτωσαν το ξεχείλισμα χρέους σε 102,7%” είναι ο τίτλος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας.

”Οι υπεραξίες από τα ακίνητα δώρο για τις τράπεζες” γράφει στην πρώτη του σελίδα το Χρηματιστήριο, εκτιμώντας ότι εξ αυτού θα προκληθεί ενίσχυση των ισολογισμών των ιδρυμάτων κατά 2,2 δισ. ευρώ.

Γ΄ ΚΠΣ: Για δεύτερο κύκλο ενισχύσεων από το Γ΄ ΚΠΣ κάνει λόγο η Ημερησία στην πρώτη σελίδα της, γράφοντας ”Πριμ 145 εκατ. ευρώ σε 4.000 μικρομεσαίες”.

Δάριγκ: ”Διψάει για ρευστό η Δάριγκ είναι ο σχετικός τίτλος της εφημερίδας Χρηματιστήριο, ενώ προσθέτει ότι προχωρά πρόωρα σε ΑΜΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v