Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, την υπόσχεση των εκπροσώπων των σούπερ μάρκετ προς τον κ. Χριστοδουλάκη για τη συγκράτηση των τιμών, το σκάνδαλο της Parmalat, τη νέα άνοδο του ευρώ, ασχολούνται στα προωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τρίτης.

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης
Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Νομοσχέδιο υπουργείου Εργασίας: Υπέρ συνταξιούχων οι περισσότερες αλλαγές, επισημαίνει στην πρώτη σελίδα η ”Ελευθεροτυπία”, για ”σκούπα” προεκλογικών ρυθμίσεων κάνει λόγο η ”Καθημερινή”, ένδεκα διαδοχικές αλλαγές στις συντάξεις ”βλέπει” στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ”το Βήμα”, για maxi αλλαγές που φέρνει το ”mini ασφαλιστικό” κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, δώρα για όλους από το Ασφαλιστικό, σχολιάζουν ”τα Νέα”, οι ρυθμίσεις για διαδοχική και αυτοαπασχολούμενους, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, τομή στις συντάξεις ΤΕΒΕ, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Ολυμπιακή: Τράπεζες και ακάλυπτες επιταγές μπλοκάρουν την Ο.Α., επισημαίνει η ”Καθημερινή”, καθηλωμένα στο έδαφος έξι αεροσκάφη της Ολυμπιακής είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, για παρέμβαση της Κομισιόν και στη Νέα Ολυμπιακή κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, σε χαμηλή πτήση η νέα Ολυμπιακή, σχολιάζουν ”τα Νέα”.

ΣΕΣΜΕ: Υποσχέθηκαν συγκράτηση των τιμών για το επόμενο εξάμηνο οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ σε συνάντησή τους με τον κ. Χριστοδουλάκη, επισημαίνει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, παρέμβαση Χριστοδουλάκη για τις τιμές, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα” σχετικά με το θέμα, υποσχέσεις συγκράτησης τιμών και πληθωρισμού, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, στο πάνω της η κίνηση, στο ύψος τους οι τιμές, αναφέρει η εφημερίδα ”τα Νέα”, επισημαίνοντας και την υπόσχεση του ΣΕΣΜΕ προς τον κ. Χριστοδουλάκη, δέσμευση του ΣΕΣΜΕ για τιμάριθμο 3%, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Parmalat: Έσκασε το κανόνι, σχολιάζει χαρακτηριστικά η ”Καθημερινή” κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο λογιστικό σκάνδαλο στην Ευρώπη, κοινωνική, οικονομική και πολιτική απειλή από το σκάνδαλο της Parmalat, σχολιάζει ”το Βήμα”, προς αναγκαστική διαχείριση η Parmalat, σχολιάζει το ”Κέρδος”.

Γενική: Τα ”αγκάθια” για την ταχεία πώληση της Γενικής επισημαίνει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, σήμερα η απόφαση του ΜΤΣ για τη Γενική, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Μεταλλεία: Μποναμάς € 2.000 στους μεταλλωρύχους Κασσάνδρας, αναφέρει ”το Βήμα”, ενίσχυση 2.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο των Μεταλλείων Χαλκιδικής, είναι ο τίτλος των ”Νέων”, ενίσχυση στους εργαζόμενους έναντι αποζημιώσεων, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”.

Προϋπολογισμός: Προεκλογικό μπαλκόνι το βήμα της Βουλής, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, απόλυτα προεκλογική αντιπαράθεση στη Βουλή με ολίγο από προϋπολογισμό, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Ευρώ: Ο ”πορτοκαλί” συναγερμός έφερε νέο ρεκόρ για το ευρώ, σχολιάζει η ”Εξπρές”, το ευρώ δοκιμάζει το επίπεδο των 1,2450 δολαρίων, αναφέρει ”το Βήμα”, νέο ρεκόρ για το ευρώ, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής” για το θέμα.

Δέλτα – Arla Foods: Χωρίζουν Δέλτα και Arla Foods, αναφέρει το ”Κέρδος”, για διαζύγιο Δέλτα Συμμετοχών και Arla Foods κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v