Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης

Τα αιτήματα της ΓΣΕΕ, τις εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ για το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας το 2004, τα στοιχεία για το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, το νέο προϋπολογισμό, την άνοδο του ευρώ, αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Πέμπτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης
Με τις αυξήσεις και τα αιτήματα που προβάλλει η ΓΣΕΕ ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Πέμπτης.

ΓΣΕΕ: Αυξήσεις 8% και πλήθος θεσμικών αιτημάτων προβάλλει η ΓΣΕΕ για τη νέα σύμβαση, σχολιάζει η ”Καθημερινή” στην πρώτη σελίδα, για 8% η ΓΣΕΕ σε κλίμα αστάθειας, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, στόχος το 8% για τη ΓΣΕΕ, σύμφωνα με τον τίτλο της ”Ναυτεμπορικής”, αυξήσεις 8% θα διεκδικήσει η ΓΣΕΕ για το 2004 σύμφωνα με το ”Κέρδος”, 31 αιτήματα θέτει η ΓΣΕΕ για διάλογο, αναφέρει η ”Ημερησία”, σκληρή γραμμή από ΓΣΕΕ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές” για το θέμα.

Εθνική: Έναντι ομολόγων θα περάσει στο ΙΚΑ το 2% της Εθνικής, αναφέρει η Καθημερινή.

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη με 4% και το 2004 βλέπει το ΙΟΒΕ, αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, για υψηλή ανάπτυξη και το 2004 κάνει λόγο το ΙΟΒΕ σύμφωνα με την ”Καθημερινή”, στο 4% εκτιμά το ΙΟΒΕ την ανάπτυξη, σχολιάζει το ”Κέρδος”, ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης και το 2004 βλέπει η βιομηχανία, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα, ΙΟΒΕ: περιορίστε τις δαπάνες, σχολιάζει η ”Εξπρές”, σε ”γυάλινα πόδια” ο γίγαντας της ανάπτυξης, σύμφωνα με τον τίτλο της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Ισοζύγιο: Επιδείνωση παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο 10μηνο του έτους, σύμφωνα με την ”Καθημερινή”, εισάγεται χρήμα για ομόλογα ”φεύγει” όμως από καταθέσεις, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Ναυτεμπορική”, αυξήθηκε κατά 5,6% το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, αναφέρει το ”Κέρδος”, αύξηση 13,7% στις εξαγωγές τον Οκτώβριο, αναφέρει η ”Ημερησία”, το ισοζύγιο δείχνει φυγή κεφαλαίων, σύμφωνα με την ”Εξπρές”.

Προϋπολογισμός: Πολιτική μάχη για τον προϋπολογισμό, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”, συζήτηση για το νέο προϋπολογισμό, αναφέρει στο πρωτοσέλιδο η ”Ναυτεμπορική”, αρχίζει ο προϋπολογισμός, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Γενική Τράπεζα: Σήμερα αναμένονται οι προσφορές για τη Γενική, σύμφωνα με ”το Βήμα”, έως τις 5 μ.μ. οι προσφορές για τη Γενική, σχολιάζει η ”Ημερησία”, σήμερα κληρώνει για τη Γενική Τράπεζα, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Πειραιώς: Αναβαθμίζει την Τράπεζα Πειραιώς ο οίκος Fitch, σχολιάζει το ”Κέρδος”.

Ευρώ: Το ευρώ ξεπέρασε χθες τα 1,24 δολάρια, αναφέρει ”το Βήμα”, το ευρώ έκανε άλμα στα 1,24 δολάρια, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, στα 1,24 δολάρια το ευρώ, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

ΚΠΣ: Ένεση 2 δισ. ευρώ για έργα στην περιφέρεια, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα” για το Γ΄ ΚΠΣ, τα οδικά κέρδισαν τα πριμ του Γ΄ ΚΠΣ, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, που πάνε τα 2 δισ. ευρώ, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

ΣΔΟΕ: Το ΣΔΟΕ θα χτυπήσει 90.381 στόχους το 2004, αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, έλεγχοι ακόμη και για οικιακές βοηθούς, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα.

ΟΤΕ: Στα δικαστήρια η σύγκρουση για τα τιμολόγια του ΟΤΕ, αναφέρει το ”Κέρδος”, ”πράσινο φως” για τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο” για το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v