Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Με τα κέρδη της Εμπορικής Τράπεζας, την τιμή διάθεσης των μετοχών της Eurobank από την Deutsche Bank, τους φορολογικούς ελέγχους στις εταιρίες και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία για τις οικονομίες της Γαλλίας και της Γερμανίας ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Τα κέρδη της Εμπορικής Τράπεζας απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Παρασκευής.

Εμπορική: Κατά 15,2% αυξήθηκαν τα κέρδη του ομίλου, σχολιάζουν ”τα Νέα”, άνοδο 15,2% κερδών ο όμιλος της Εμπορικής αναφέρει η ”Καθημερινή”, αύξηση κερδών 15,2% για την Εμπορική είναι ο τίτλος για το θέμα της εφημερίδας ”Το Βήμα”, η Emporiki Bank με κέρδη +15,2% σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, αύξηση κερδών 15,2% για τον όμιλο της Εμπορικής αναφέρει το ”Κέρδος”, άνοδος κερδών 15,2% στο εννεάμηνο για την Εμπορική είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, αυξημένα 15,2% τα κέρδη του ομίλου της Εμπορικής αναφέρει η ”Ημερησία”, με 15,3% ”τρέχουν” τα κέρδη της Emporiki είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο” και άνοδος 15,1% για τον όμιλο είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”ΜΕΤΟΧΟΣ & Επενδύσεις”.

Eurobank: Στα 13,20 ευρώ πούλησε η Deutsche Bank τις μετοχές της Eurobank, σχολιάζει σε τίτλο του το ”Χρηματιστήριο”, 2,2 φορές καλύφθηκε η προσφορά του 9,3% της Eurobank αναφέρει η ”Ημερησία”, υπερκάλυψη 2,2 φορές για την Eurobank είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, υπερκαλύφθηκε κατά 2,2 φορές η διάθεση 29,2 εκατ. μετοχών της Eurobank αναφέρει το ”Κέρδος”, πάνω από 2,2 φορές κάλυψη για τις μετοχές της Eurobank σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, σε ξένους το 80% του γερμανικού πακέτου της EFG Eurobank Ergasias είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, με 13,2 ευρώ διέθεσε η Deutsche Bank τα 29,2 εκατ. μετοχές της Eurobank σχολιάζει η ”Καθημερινή”, η Deutsche Bank πούλησε με 13,20 ευρώ κάθε μετοχή στη Eurobank αναφέρουν ”Τα Νέα”, ενώ η ”Εξπρές” κάνει λόγο για γερμανική έκπληξη.

Φορολογικοί έλεγχοι: Η ”Καθημερινή” κάνει λόγο για ρεκόρ φόρων από ελέγχους, φοροεπιδρομή στις Α.Ε. είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, έκτακτα έσοδα 1,19 δισ. ευρώ σε δέκα μήνες είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, μειώνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των εσόδων από φόρους σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”.

Οικογενειακό επίδομα: Ποιοι και πώς εντάσσονται στα βαρέα ανθυγιεινά είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για την άνοιξη μετατίθεται η πρώτη δόση των αναδρομικών αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”Το Βήμα”, προεκλογικώς τα οικογενειακά επιδόματα σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, προεκλογικώς η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, αναβολή τριών μηνών για τα αναδρομικά σχολιάζουν ”Τα Νέα”.

Οικονομία - Ευρωζώνη: Αισιοδοξία για την ανάκαμψη στην ευρωζώνη είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Το Βήμα”, για αργή και προοδευτική ανάκαμψη στην ευρωζώνη κάνει λόγο το ”Κέρδος”, η οικονομία της Ευρώπης οδεύει προς ανάκαμψη σχολιάζει η ”Εξπρές”, κερδίζει πόντους η αισιοδοξία στην Ευρώπη σχολιάζει η εφημερίδα ”ΜΕΤΟΧΟΣ & Επενδύσεις”.

ΟΤΕ: Αντεπίθεση του ΟΤΕ με μειώσεις στα τιμολόγιά του σχολιάζει η ”Ημερησία”, πριμ στη σταθερή τηλεφωνία με έκπτωση από τον ΟΤΕ αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η ”Ελευθεροτυπία”.

Ιδιωτικοποιήσεις: Σε ναυάγιο οδηγούνται οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”.

Δημόσια έργα: Σε θεσμικό τέλμα τα δημόσια έργα είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v