Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης

Η ανακοίνωση της short list για τη Γενική, το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που ανακοινώθηκε χθες, αλλά και οι αποφάσεις του Ecofin αναφορικά με το έλλειμμα της Γαλλίας απασχολούν, μεταξύ άλλων, τον οικονομικό Τύπο την Τετάρτη.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης
Στην ανακοίνωση της short list για τη Γενική Τράπεζα, στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που ανακοινώθηκε χθες, αλλά και στα πορίσματα του Ecofin εστιάζει, μεταξύ άλλων, ο οικονομικός Τύπος την Τετάρτη.

Γενική: ”Τρεις μνηστήρες για τη Γενική” είναι ο τίτλος της Καθημερινής, η οποία στον υπότιτλό της σημειώνει Aspis, Marfin και SoGEn στην επόμενη φάση - διαμαρτυρία της FBB για τον αποκλεισμό. Στο θέμα αναφέρονται ακόμη οι πρώτες σελίδες του Κέρδους, της Εξπρές, της Ημερησίας, του Χρηματιστηρίου και της Ναυτεμπορικής.

”Τρεις πέρασαν στον τελικό για Γενική” είναι ο σχετικός τίτλος του Βήμα Ανάπτυξη.

Μισθολόγιο: ”Οι νέοι μισθοί και τα 19 ειδικά μισθολόγια” είναι το πρώτο θέμα της Ημερησίας, ενώ ”οι νέοι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων” είναι αυτό του Χρηματιστηρίου. ”Αυξήσεις, αναπροσαρμογές αλλά και περικοπές” τιτλοφορείται το σχετικό θέμα της Ναυτεμπορικής.

Μακροοικονομικά: Για ”Σύγκρουση Χριστοδουλάκη - Εβερτ για το έλλειμμα”, κάνει λόγο η Καθημερινή.

ECOFIN: ”Ψήφισαν σταθερότητα” είναι ο βασικός τίτλος της Εξπρές, με την εφημερίδα να αναφέρεται στον συμβιβασμό στο πλαίσιο του Ecofin αναφορικά με τις δημοσιονομικές παρατυπίες της Γαλλίας και της Γερμανίας. ”Στο σκαμνί για τα ελλείμματα οδεύουν Γαλλία - Γερμανία” είναι ο τίτλος της Ναυτεμπορικής.

”Προσωρινή αναβολή για τα ελλείμματα πήρε η Γαλλία”, αναφέρει σχετικά η Ημερησία.

ΟΤΕ: ”Διαπραγματεύσεις ΟΤΕ - Telenor για το 9% της Cosmote” τιτλοφορείται το σχετικό θέμα της Ημερησίας, ενώ για ”διχασμό” με αφορμή την εξαγορά του ανωτέρω ποσοστού κάνει λόγο η Καθημερινή.

Θέσεις στάθμευσης: Στις ρυθμίσεις για τις θέσεις στάθμευσης στην Αττική αναφέρεται το πρώτο θέμα του Κέρδους, ενώ ”Υποχρεωτικά γκαράζ σε όλα τα νέα κτίρια” γράφει η Ημερησία.

Cosmote: Τεχνολογία imode από την Cosmote, είναι ο τίτλος του Κέρδους, αναφορικά με τη συνεργασία ανάμεσα στη θυγατρική του ΟΤΕ και στην ιαπωνική NTT, που έγινε γνωστή χθες. Στο θέμα αναφέρεται και το Χρηματιστήριο.

ΔΕΠΑ: ”Νέους όρους θέτουν οι Ισπανοί για ΔΕΠΑ”, γράφει το Βήμα Ανάπτυξη, ενώ στο θέμα αναφέρονται ακόμη τα πρωτοσέλιδα της Ημερησίας και του Χρηματιστηρίου.

ΑΝΕΚ: Για ναυμαχία ΑΝΕΚ με τις Γραμμές Στρίντζη κάνει λόγο στο οπισθόφυλλό της η Καθημερινή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v