Ο οικονομικός Τύπος της Πέμπτης

Τα πρόστιμα που επέβαλλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις προβλέψεις του προϋπολογισμού για το 2004 που θα εγκριθεί σήμερα, τις νέες ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την αναφορά της Wall Street Journal στον κ. Λουκά Παπαδήμο, σχολιάζει στα πρωτοσέλιδά του ο οικονομικός Τύπος της Πέμπτης.

Ο οικονομικός Τύπος της Πέμπτης
Τα πρόστιμα που επέβαλλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς απασχολούν τον οικονομικό Τύπο της Πέμπτης.

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο μαμούθ για μετοχή ρουκέτα, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής” για το θέμα, πρόστιμο μαμούθ για χειραγώγηση μετοχών, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ελευθεροτυπία”, πρόστιμα 6 εκατ. ευρώ για χειραγώγηση μετοχών, αναφέρει ”το Βήμα” αλλά και η ”Ναυτεμπορική”, πρόστιμα 6 εκατ. ευρώ για παιχνίδια στο Χρηματιστήριο, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για πέλεκυ 6 εκατ. ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”.

Προϋπολογισμός: Για δυνατούς λύτες (ο προϋπολογισμός) σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, ανάπτυξη με ρυθμό 4,2% το 2004 προβλέπει ο προϋπολογισμός, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, με έλλειμμα όσο το 15 του ΑΕΠ εγκρίνεται σήμερα ο προϋπολογισμός, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, ο προϋπολογισμός στο Υπουργικό, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, σε κλοιό πιέσεων (ο προϋπολογισμός), αναφέρουν ”τα Νέα”.

Παπαδήμος: Ο ισχυρός παράγων στην ΕΚΤ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, τους στενούς δεσμούς του κ. Παπαδήμου με τις ΗΠΑ σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή” με αφορμή το δημοσίευμα της Wall Street Journal, δύναμη κλειδί στην ΕΚΤ ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, είναι ο τίτλος του ”Βήματος” για το θέμα.

Ρυθμίσεις χρεών: Από… χθες οι νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων χρεών, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, για έκπτωση 50% στις προσαυξήσεις κάνει λόγο ”το Βήμα”, τις λεπτομέρειες για έκπτωση 50% στις οφειλές, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ελευθεροτυπία”, τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, σε 48 δόσεις η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για απαλλαγή της προσαυξήσεων μέχρι τέλος Οκτωβρίου, κάνει λόγο το ”Κέρδος”, ρύθμιση διαρκείας, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα” για το θέμα.

Κομισιόν: Ενώνεται με έργα υποδομής 220 δισ. ευρώ η Ευρώπη, σχολιάζει η ”Ημερησία”, τόνωση στην ανάπτυξη της ΕΕ με 220 δισ. ευρώ είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, για έργα 220 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη της ΕΕ κάνει λόγο ”το Βήμα”.

Ολυμπιακή: Συνταξιοδοτήσεις και… αναταράξεις στην Ολυμπιακή, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, με εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα η εκκίνηση της Νέας Ολυμπιακής, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, ανοίγει πάλι ο δρόμος για ιδιώτες στην Ο.Α., σχολιάζει η ”Ημερησία”, προσγείωσαν συνοδούς, αναφέρούν χαρακτηριστικά ”τα Νέα”.

ΟΤΕ: Αντεπίθεση ΟΤΕ με φθηνά τιμολόγια και νέα πολιτική, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, βρόχος για ΟΤΕ δύο ληξιπρόθεσμα δάνεια Cosmorom, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, για χρέωση με δευτερόλεπτα κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v