Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Τις διοικητικές αλλαγές στον ΟΤΕ, τα κίνητρα της κυβέρνησης για τις μεγάλες επενδύσεις, τις ευνοϊκές ρυθμίσεις προς τους οφειλέτες, τη διαμάχη Carrefour-βιομηχανίας, το νέο ρεκόρ επταετίας για την τιμή του χρυσού, σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Με τις ειδικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης προς τους οφειλέτες, ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Οφειλές: Μικρότερες προσαυξήσεις για χρέη προς Δημόσιο, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές” για το θέμα, φορολογικό ν/σ ”σκούπα” με κίνητρα εξόφλησης οφειλών, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, για γενναιοδωρία υπέρ οφειλετών και ανεξέλεγκτων δαπανών κάνει λόγο η ”Καθημερινή”, χαρίζουν πρόστιμα, τονίζουν χαρακτηριστικά στον τίτλο ”τα Νέα”, έκπτωση ως 50% για ληξιπρόθεσμες οφειλές, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”.

Carrefour-Βιομηχανία: Ο επικεφαλής του Carrefour απειλεί να εξοστρακίσει τα ακριβά ελληνικά προϊόντα, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, η Carrefour ρίχνει το γάντι στη βιομηχανία και απειλεί, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, στα μαχαίρια λιανεμπόριο-βιομηχανίες, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, για ανοικτό πόλεμο κάνει λόγο η ”Εξπρές”, τα σούπερ μάρκετ εναντίον των βιομηχανιών τροφίμων, αναφέρουν ”τα Νέα”, Carrefour κατά βιομηχανίας είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, αναζωπυρώνεται ο πόλεμος λιανεμπορίου-βιομηχανίας, σχολιάζει ”το Βήμα”.

Χρυσός: Μαύρες προβλέψεις για την τιμή του πετρελαίου-στα ύψη ο χρυσός, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”, ρεκόρ επταετίας για τον χρυσό, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, στα υψηλά επταετίας η τιμή του χρυσού είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, κερδισμένος μόνο ο χρυσός, σχολιάζει χαρακτηριστικά η ”Εξπρές”, με… 400 πάει ο χρυσός, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”.

ΟΤΕ: Νέο στρατηγικό κέντρο στον ΟΤΕ, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”, επί τάπητος η συνένωση ΟΤΕ-Cosmote, αναφέρει η εφημερίδα ”Μέτοχος & Επενδύσεις”.

Σοφοκλέους: Δύο ημέρες κράτησε το θαύμα στη Σοφοκλέους, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, έρχεται καυτό τρίμηνο, σχολιάζει ο ”Μέτοχος & Επενδύσεις”.

Κίνητρα: Ιρλανδικά κίνητρα για τις μεγάλες επενδύσεις, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”

Εθνική Τράπεζα: Θα παραμείνει το ευρώ ακριβότερο, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα” για τις εκτιμήσεις της Εθνικής Τράπεζας, προβλέψεις για μείωση των επιτοκίων του ευρώ, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”.

ΤτΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τη μετοχή της ΤτΕ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, δυνατότητα επαναγοράς μετοχών και στην ΤτΕ, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

ΔΕΠΑ: Τη Δευτέρα οι προσφορές για ΔΕΠΑ, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, δύο ξένοι όμιλοι ενδιαφέρονται για το 35% της ΔΕΠΑ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα” για το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v