Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Πέμπτης

Με τη μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής από τον ΟΠΕΚ, το ”άνοιγμα” της Εθνικής Τράπεζας στην Ανατολική Ευρώπη, τις νέες εξελίξεις στο θέμα της Εμπορικής με την Credit Agricole, το κλείσιμο της εξαετίας, τη μείωση των τιμολογίων του ΟΤΕ, ασχολείται στα πρωτοσέλιδά του ο οικονομικός Τύπος της Πέμπτης.

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Πέμπτης
Τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους τα οικονομικά ”φύλλα” της Πέμπτης.

ΟΠΕΚ: Σοκ στις αγορές από τον ΟΠΕΚ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές” για το θέμα, για αιφνίδια μείωση παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, νάρκη του ΟΠΕΚ στην ανάπτυξη, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα ”Κέρδος”, μείωση παραγωγής από ΟΠΕΚ για συγκράτηση τιμών, σχολιάζει η ”Ημερησία”, ο ΟΠΕΚ κλείνει τις στρόφιγγες, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα” για το θέμα, ο ΟΠΕΚ έβαλε φωτιά στις τιμές του πετρελαίου και τα χρηματιστήρια, αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”.

Εθνική: Επόμενος στόχος της Εθνικής η Ρωσία, αναφέρει χαρακτηριστικά η ”Καθημερινή”, για ανοίγματα της Εθνικής σε Ρουμανία και Ρωσία, κάνει λόγο η ”Εξπρές”, η Εθνική προς Ανατολάς, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, ενδιαφέρον της ΕΤΕ για Ρωσία-Ρουμανία, σχολιάζουν ”τα Νέα”, δυναμικό άνοιγμα της Εθνικής, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, Εθνική: δυναμικό άνοιγμα στην Αν. Ευρώπη, αναφέρει ”το Βήμα”.

Εμπορική: Ενδοιασμοί της Credit Agricole για την Εμπορική, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, πιο πρόθυμοι οι Γάλλοι για την Εμπορική, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, με διπλωματικό ”όχι” ανοίγουν οι Γάλλοι κανάλι για την Εμπορική, αναφέρει η ”Καθημερινή”, το 26% της Εμπορικής θέλει η Credit Agricole, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, η Credit Agricole ανοίγει τα χαρτιά της για την Εμπορική, είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Κέρδος”, πιο κοντά στην Εμπορική η Credit Agricole, αναφέρει η ”Ημερησία”, οι Γάλλοι φλερτάρουν το 30% της Εμπορικής, σχολιάζουν ”τα Νέα”, περισσότερη Εμπορική αλλά υπό όρους, φέρεται να δηλώνει η Credit Agricole σύμφωνα με ”το Βήμα”.

Κλείσιμο εξαετίας: Επεκτείνεται η ρύθμιση ανέλεγκτων υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, για βιομηχανία φορό-ρυθμίσεων κάνουν λόγο ”τα Νέα”, επέκταση 6ετίας σε εταιρίες με τζίρο έως 734.000 ευρώ, σχολιάζει η ”Ημερησία”, νέο φορολογικό σαφάρι ετοιμάζει το ΥΠΕΘΟ, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, επέκταση εξαετίας σε μεγάλες επιχειρήσεις, ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής” για το θέμα, ραβασάκι περαίωσης για 90.000 επιτηδευματίες, αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, εξαετία τώρα και για τις μεγάλες επιχειρήσεις, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

ΟΤΕ: 3,8% έως 6,2% φθηνότερες κλήσεις από ΟΤΕ σε κινητό, σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, φθηνότερες κλήσεις από σταθερό σε κινητό τηλέφωνο, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, μειώνει τα τιμολόγια ο ΟΤΕ, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, νέα μειωμένα τιμολόγια από 5 Οκτωβρίου σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ημερησία”, για φθηνότερα τηλεφωνήματα από σταθερά προς κινητά, είναι ο τίτλος των ”Νέων”.

Παροχές Δημοσίου: Παροχές μέσω βαρέων επαγγελμάτων στο Δημόσιο, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”, αγωνία για πρόσθετα έσοδα μετά την ανακοίνωση παροχών από την κυβέρνηση, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”.

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ανεπάρκεια θεσμών παραδέχεται η Κεφαλαιαγορά, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, πρόστιμα 150.000 σε τέσσερις εταιρίες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” ενώ αντίστοιχα διατυπώνει το θέμα και η εφημερίδα ”τα Νέα”.

Offshore-Ακίνητα: Δίμηνη παράταση για να αποφύγουν το φόρο 3%, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, οι εξαιρέσεις έγιναν κανόνας για τα ακίνητα των offshore, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v