Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Τις εκτιμήσεις της ΕΚΤ για την ανάκαμψη, την αύξηση των κερδών της Eurobank, τη διαπίστωση δημιουργία καρτέλ στην αγορά νερού από τον κ. Κουλούρη, σχολιάζει στα πρωτοσέλιδα ο οικονομικός Τύπος της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Με τις εκτιμήσεις της ΕΚΤ για ανάκαμψη της οικονομίας στο β΄ εξάμηνο ασχολείται στα πρωτοσέλιδά του ο οικονομικός Τύπος της Παρασκευής.

ΕΚΤ: Ανάκαμψη εντός του 2003 προβλέπει η ΕΚΤ για την ευρωζώνη, σχολιάζει η ”Εξπρές”, αρχίζει η ανάκαμψη, λέει η ΕΚΤ, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ”Ημερησίας”, βγαίνει από το τούνελ η οικονομία της ευρωζώνης, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο” για το θέμα, αισιοδοξούν τώρα για την ευρωπαϊκή οικονομία, σχολιάζουν ”τα Νέα”, η ΕΚΤ βλέπει να έρχεται η ανάκαμψη, σχολιάζει ”το Βήμα”, θετικές κατά Ντουίζενμπεργκ οι προοπτικές της οικονομίας, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Eurobank: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη του εξαμήνου, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος & Επενδύσεις” για το θέμα, αύξηση 11,5% στα καθαρά κέρδη της Eurobank αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, αυξημένα έσοδα και κέρδη για τον όμιλο Eurobank, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”, αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα για την κερδοφορία του εξαμήνου είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, επιτάχυνση της κερδοφορίας από την EFG Eurobank Ergasias, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”, αυξημένα 11,5% τα κέρδη της Eurobank στο α΄ εξάμηνο, σχολιάζει η ”Ημερησία”, αύξηση κερδών 16,5% είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, αύξηση κερδών 11,5% ανακοίνωσε η Eurobank, αναφέρει το ”Κέρδος”, αύξηση κερδών 11,5% για τη Eurobank, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Νερό: Καρτέλ καταγγέλλει ο Κουλούρης, σχολιάζει το ”Κέρδος”, με κέρδη έως 350% τα αναψυκτικά και τα εμφιαλωμένα νερά, σχολιάζει η ”Ημερησία”, Κολούρης: καρτέλ στα εμφιαλωμένα, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, παραπομπές για καρτέλ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”, άτυπο καρτέλ στα εμφιαλωμένα νερά διαπιστώνει το ΥΠΑΝ, είναι ο τίτλος για την ”Καθημερινή”, στο στόχαστρο καρτέλ του νερού, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ελευθεροτυπία”.

Datamedia: Αντίο Σοφοκλέους και η Datamedia, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, για παραιτήσεις και αναστολή διαπραγμάτευσης στην Datamedia κάνει λόγο η εφημερίδα ”τα Νέα”, προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για την Datamedia, είναι ο τίτλος ”του Βήματος”, αναστολή διαπραγμάτευσης της Datamedia, σχολιάζει και το ”Χρηματιστήριο”, εκτός ταμπλό η μετοχή της Datamedia, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, και η Datamedia εκτός Σοφοκλέους, αναφέρει η ”Εξπρές”.

Χατζηνικολάου: Στο Alpha ο Χατζηνικολάου, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, συμφωνία Χατζηνικολάου με τον Alpha, σχολιάζει η ”Εξπρές”, ο Χατζηνικολάου τοποθετείται αντιπρόεδρος στην τηλεόραση του Alpha.

Αλεξάκης: Για πυροσβεστική παρέμβαση του προέδρου του Χ.Α. κ. Αλεξάκη, κάνει λόγο το ”Χρηματιστηρίο”, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Αλεξάκης τονίζει ότι ”δεν τίθεται θέμα νέας αναστολής διαπραγμάτευσης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v