Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Τις εξελίξεις στη συμφωνία Sea Farm-Σελόντα, τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ για τον αναπτυξιακό, την απόφαση του ΣτΕ για τους διαγωνισμούς, τις εξελίξεις γύρω από τη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία, τα στοιχεία ΙΟΒΕ για το οικονομικό κλίμα, εξετάζουν στα πρωτοσέλιδα τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Με τις εξελίξεις στη συμφωνία της Sea Farm-Σελόντα ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Sea Farm-Σελόντα: Καταρρέει η συμφωνία Sea Farm-Σελόντα, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος και Επενδύσεις”, στα χέρια των πιστωτριών τραπεζών βρίσκεται το μέλλον της εταιρίας, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, Sea Farm-Σελόντα, οι τράπεζες στηρίζουν, σχολιάζει η ”Εξπρές”, σεναριολογία για το deal Sea Farm-Σελόντα, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, παίζονται όλα στον γάμο Sea Farm-Σελόντα, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα.

ΙΟΒΕ: Για στασιμότητα επιχειρηματικών προσδοκιών και απαισιοδοξία για την απασχόληση κάνει λόγο η έρευνα του ΙΟΒΕ, σύμφωνα με τον τίτλο της εφημερίδας ”το Βήμα”, ΙΟΒΕ, σταθεροποιείται η οικονομική ατμόσφαιρα, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, για αμετάβλητο οικονομικό κλίμα σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ, κάνει λόγο η ”Εξπρές”, βελτιώνεται το οικονομικό κλίμα, κρίνει ο ΙΟΒΕ σύμφωνα με την ”Ημερησία”.

ΣΕΒ: Μεγάλες οι αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο, προειδοποιεί ο ΣΕΒ, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, τις τιμές ανεβάζει η ανυπαρξία ανταγωνισμού, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, σωστή η κατεύθυνση για τον αναπτυξιακό, σχολιάζει το ”Κέρδος”, ο ανταγωνισμός θα συγκρατήσει τον πληθωρισμό, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, παρέμβαση του ΣΕΒ για το χρηματιστήριο, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, επιφυλάσσεται ο ΣΕΒ για την αισχροκέρδεια, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα” για το θέμα, υπάρχουν μετοχές ”φούσκες” προειδοποιεί τους επενδυτές ο ΣΕΒ, σύμφωνα με την ”Καθημερινή”.

Νέα Ολυμπιακή: Στο δρόμο απογείωσης η Νέα Ολυμπιακή, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ”το Βήμα”, τροχιοδρομεί η Νέα Ολυμπιακή, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, με επιδότηση 620.000 ευρώ η εθελουσία έξοδος των πιλότων της Νέας Ολυμπιακής, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

ΣτΕ: Το ΣτΕ κρίνει αντικοινοτικό το μαθηματικό τύπο των διαγωνισμών, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, το ΣτΕ απέρριψε τον τρόπο επιλογής αναδόχου στα έργα, σχολιάζει το ”Κέρδος”, ασύμβατη στα έργα η μαθηματική μέθοδος, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v