Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης

Με τους νέους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, το πρόγραμμα μετοχοποιήσεων που ”δίνει φτερά” στη Σοφοκλέους, την έρευνα της ΕΕ για την ανεργία, την υπερκάλυψη του ΟΠΑΠ, ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τρίτης.

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης
Με τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις ασχολείται ο οικονομικός Τύπος της Τρίτης.

Αποκρατικοποιήσεις: Πάνω από 3 δισ. τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, έσοδα 3 δισ. ευρώ φέτος από τις αποκρατικοποιήσεις σχολιάζει η ”Ημερησία”, έφοδος με στόχο 3 δισ. ευρώ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, 3 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, ο ΟΠΑΠ δίνει προγνωστικά αποκρατικοποιήσεων, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, οι μετοχοποιήσεις δίνουν φτερά στη Σοφοκλέους, αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, αγώνας ταχύτητας για τις μετοχοποιήσεις, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, αναζωπύρωση ενδιαφέροντος για τις δημόσιες εγγραφές, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”.

Σοφοκλέους: Ράλι και άνοδος 3,25% στο ΧΑ είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, άλμα 3,25% στη Σοφοκλέους, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”, για ”αδίστακτους” αγοραστές που δημιουργούν πανηγυρική ατμόσφαιρα κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, εντυπωσιακή άνοδος στο Χρηματιστήριο, είναι ο τίτλος ”των Νέων”, δημιουργείται ανάχωμα στις 2.000 μονάδες, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ναυτεμπορική”.

Εργασία: Χαμηλό το επίπεδο εκπαίδευσης στην ΕΕ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Κέρδος”, για πρωτιές στην ανεργία και οπισθοχώρηση στην απασχόληση κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, έκθεση Eurostat: αρνητικά ρεκόρ στην απασχόληση, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, Ελλάδα: χώρα μη εργαζομένων, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, στάσιμη η απασχόληση, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”.

ΟΤΕ: Την επόμενη εβδομάδα οι όροι του ομολογιακού, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, τι πρεσβεύουν οι ξένοι οίκοι για τον ΟΤΕ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, Cosmorom: προεδρική πολυγλωσσία και τριβές, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

Μισθοί: Για αυξήσεις από 3,5%-6% στους δημοσίους υπαλλήλους κάνει λόγο το ”Κέρδος”, πολύ κοντά στη συμφωνία για το μισθολόγιο, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, Δημόσιο: βελτιωμένη πρόταση για το μισθολόγιο, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, στην τελική ευθεία το νέο μισθολόγιο, αναφέρει η ”Εξπρές”.

2004: Η μάχη των νέων διαγωνισμών για το 2004, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v