Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας

Με τα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου, την μείωση του αριθμού των μεγαλοϊδιοκτητών, τα ”κλειδιά” για την άνοδο της Σοφοκλέους και το άνοιγμα της ψαλίδας στους μισθούς, ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Δευτέρας.

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας
Η μείωση του αριθμού των μεγαλοϊδιοκτητών απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας.

Μεγαλοϊδιοκτήτες: Η Εφορία ψάχνει 1.000 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, τρύπα εσόδων ΦΜΑΠ προκαλεί συναγερμό, σχολιάζει στον τίτλο της η ”Ελευθεροτυπία”.

ΕΛΠΕ-Πετρόλα: Εγκρίθηκε η σχέση ανταλλαγής μετοχών, σχολιάζει η ”Ημερησία” αναφορικά με το θέμα, μια νέα μετοχή ΕΛΠΕ για 1,853 της Πετρόλα, σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, η ανταλλαγή μετοχών ΕΛΠΕ-Πετρόλα, σχολιάζει στον τίτλο της η ”Ναυτεμπορική”.

Σοφοκλέους: Πέντε κλειδιά για άνοδο της Σοφοκλέους, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, η οποία αναφέρει και την υπερκάλυψη επτά φορές του ΟΠΑΠ.

Ναυτιλία: Επενδύσεις ρεκόρ 6 δισ. δολαρίων στο πρώτο εξάμηνο του 2003 στην ελληνική ναυτιλία, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

ΔΛΠ: Τη συνέντευξη του Ι. Στουρνάρα για το πώς θα λυθεί το ασφαλιστικό των τραπεζών, παρουσιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”.

Ενέργεια: Για ιδιωτικές επενδύσεις 900 εκατ. ευρώ για ηλεκτροπαραγωγή κάνει λόγο ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στην ”Ημερησία”.

Αναπτυξιακός: Για τα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”.

Μισθοί: Ανοίγει η ψαλίδα, αυξάνονται οι διαφορές αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v