Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Για τις αυξήσεις στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, τις συσκέψεις για την Ολυμπιακή, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τις αποκρατικοποιήσεις, την προσφυγή των τραπεζών στον Άρειο Πάγο για τα στεγαστικά, τις εξελίξεις στη διοικητική κρίση στο MEGA, κάνουν λόγο στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Για τις αυξήσεις στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων κάνουν λόγο τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής.

Αυξήσεις-Μισθολόγιο: Αύξηση 4%-6% , ψάχνουν για χαμηλόμισθους, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, αυξήσεις 4%-6% στους δημοσίους υπαλλήλους, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”, νέα παράταση για μισθολόγιο και οικογενειακό επίδομα, είναι η πρώτη σελίδα της ”Καθημερινής”, αυξήσεις 4%-6% με το νέο μισθολόγιο, αναφέρουν στον τίτλο ”τα Νέα”.

Κυβέρνηση-Αποκρατικοποιήσεις: Τελευταία ευκαιρία βλέπει η ”Εξπρές”, το Σεπτέμβριο θα ”πετάξει” η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία, σχολιάζει η ”Ημερησία”, για ”κύκνειο άσμα” του οικονομικού επιτελείου κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, επιχείρηση οικονομικής ανάκαμψης, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, μαραθώνιος ιδιωτικοποιήσεων ως τις εκλογές, σχολιάζει ”το Βήμα”, ξανά το βάρος στην οικονομία με τις ”γνωστές προτεραιότητες, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, υπόσχεση για γρήγορες αποκρατικοποιήσεις, αναφέρει στον τίτλο το ”Κέρδος”.

Ολυμπιακή: Επισπεύδονται οι κινήσεις για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο-Ολυμπιακή, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος & Επενδύσεις” για το θέμα, δέσμια των χειριστών η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία, σχολιάζει στον τίτλο η ”Ημερησία”, με λιγότερο κόσμο θα πετάει η Νέα Ολυμπιακή, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Πολιτικά παίγνια επηρεάζουν το deal Τ.Τ.-Αττικής, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, έναρξη πολέμου για τη διεκδίκηση, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος & Επενδύσεις”, το Ταμιευτήριο στη Σοφοκλέους, είτε μόνο είτε με την Αττικής σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος, καμιά απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι για το Τ.Τ. από την Τράπεζα Αττικής, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Μετοχές-φούσκες: Ανοίγει πάλι ο φάκελος για τις μετοχές ”φούσκες”, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, ξανανοίγει ο φάκελος με τις μετοχές ”φούσκες” -διώξεις επιχειρηματιών και χρηματιστών, σχολιάζει το ”Κέρδος” το οποίο παραθέτει και δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Θωμαδάκης που εμφανίζεται ”έκπληκτος”, κατάπληκτη η αγορά από τη νέα εισαγγελική παρέμβαση, σχολιάζει η ”Ημερησία”.

Ενέργεια-ΔΕΗ: Μέχρι το 2007 δέχτηκε να υπάρξει διαγωνισμός και για τρίτη μονάδα 400 MW ο κ. Τσοχατζόπουλος, σχολιάζει το ”Κέρδος”, συμφωνία για την απελευθέρωση της ηλεκτροπαραγωγής, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο για την ενέργεια κάνει λόγο ”το Βήμα, ιστορικός συμβιβασμός για την απελευθέρωση της ενέργειας, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

MEGA: Παρατείνεται η κρίση στο MEGA είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, προεκλογικά τα αίτια της κρίσης στο MEGA, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Γ΄ ΚΠΣ: Κόλλησε το Γ΄ ΚΠΣ και τον Ιούνιο, αναφέρει στον τίτλο το ”Χρηματιστήριο”, Κοινωνία της Πληροφορίας, Ανταγωνιστικότητα και Υγεία-Πρόνοια αποτελούν τα τρία περισσότερο βραδυπορούντα προγράμματα του Γ΄ ΚΠΣ, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, πάγωσαν τον Ιούνιο οι απορροφήσεις κοινοτικών πόρων, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”, για φρένο στην απορροφητικότητα κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, η χρηματοδότηση του 58% του Γ΄ ΚΠΣ έχει ήδη εγκριθεί, σχολιάζει το ”Κέρδος”, καλή η πορεία για το Γ΄ ΚΠΣ, αναφέρει η ”Εξπρές”.

Τράπεζες: Σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο οι όροι των δανείων, σχολιάζει η ”Εξπρές”, νομική αντεπίθεση τραπεζών για τους όρους στα στεγαστικά, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”, να εφαρμοστεί η απόφαση για τα στεγαστικά ζητά ο κ. Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τον τίτλο της ”Ναυτεμπορικής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v