Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης

Με τις συσκέψεις για την οικονομική πολιτική, την εφαρμογή των ΔΛΠ, τη σύγκρουση Σημίτη με τη διαφθορά, τις προσπάθειες για συμφωνία στο ενιαίο μισθολόγιο, τη διοικητική κρίση στο MEGA, τους τρόπους που αναζητούν οι τράπεζες προκειμένου να μη μειώσουν τις χρεώσεις, ασχολούνται τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης
Οι προτάσεις και συσκέψεις για την οικονομία βρίσκονται στο επίκεντρο του οικονομικού Τύπου της Πέμπτης.

Κυβέρνηση-οικονομία: Ανοικτή σύγκρουση με τη διαφθορά, αιχμηρές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, πρώτος στόχος το χρήμα, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές” που κάνει λόγο για σειρά συσκέψεων για την οικονομική πολιτική, τόλμησε πρόβλεψη ο κ. Χριστοδουλάκης, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, να προετοιμαζόμαστε για θερμό καλοκαίρι προτείνει το πρωτοσέλιδο της ”Καθημερινής”, πυρετός συσκέψεων για Ολυμπιακή, Ταμιευτήριο και αναπτυξιακό νόμο, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”, για τα πρώτα τετ α τετ Σημίτη για τη ”νέα οικονομική πολιτική” κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, εκτός ΧΑ βουλευτές και δήμαρχοι, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”.

ΔΛΠ: Υποχρεωτικά τα Διεθνή Λογιστικά πρότυπα από τους ισολογισμούς του 2004, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, το 2005 τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα στην Ελλάδα είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, από το 2004 τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, σχολιάζει η ”Εξπρές”, λογιστικά τρικ τέλος στους ισολογισμούς των εισηγμένων, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, υποχρεωτικά τα ΔΛΠ στους ισολογισμούς του 2004, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, υποχρεωτικά τα ΔΛΠ από τη χρήση 2004 αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”.

Τράπεζες: Τι θα κάνουν οι τράπεζες για τα στεγαστικά δάνεια, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”, λύση για τα στεγαστικά δάνεια αναζητούν οι τράπεζες, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, στον Άρειο Πάγο η λύση για τους όρους των στεγαστικών, αναφέρει το ”Κέρδος”, ο χάρτης των τραπεζικών επιβαρύνσεων, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ελευθεροτυπία”, επιμένουν για προμήθειες οι τράπεζες, αναφέρουν ”τα Νέα”.

Χατζηνικολάου: Λαμπράκης προκαλεί παραίτηση Χατζηνικολάου, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, για κρίση κορυφής στο MEGA κάνει λόγο η ”Καθημερινή”, παραίτηση Χατζηνικολάου από το MEGA, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, για MEGAλη παραίτηση κάνει λόγο το ”Κέρδος”.

Λιμενικά τέλη: Κατάργηση λιμενικών τελών από την ΕΕ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, η Ελλάδα στο Ευρωδικαστήριο για επιλεκτική φορολογική μεταχείριση των πλοίων, αναφέρει η ”Καθημερινή”, παράνομα τα τέλη στα λιμάνια για τα διεθνή δρομολόγια, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Βενζινάδικα: Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από την επόμενη Δευτέρα οι βενζινοπώλες, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, κλειστά βενζινάδικα από Δευτέρα, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, για απεργία διαρκείας για το δικαίωμα της φοροδιαφυγής κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

Marfin-Ελληνική: Η Επενδυτική απορροφά τη Marfin-Ελληνική είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, συγχωνεύονται οι Marfin ΑΧΕΠΕΥ, Επενδυτική Τράπεζα, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”.

ΟΤΕ: Η Moody’s υποβάθμισε τον ΟΤΕ, είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”, για νέα πακέτα προσφορών από τον ΟΤΕ κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

Σελόντα: Εις σάρκα μίαν Σελόντα και Seafarm με τη στήριξη των πέντε μεγάλων πιστωτριών τραπεζών, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v