Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης

Τα στοιχεία για την ανεργία και τον πληθωρισμό, τους παράνομους όρους στα στεγαστικά δάνεια, τους φόρους σε ανώνυμες εταιρίες, τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας, τη δημόσια εγγραφή του ΟΠΑΠ, την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων, σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τετάρτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης
Τους παράνομους όρους στα στεγαστικά δάνεια αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τετάρτης.

Στεγαστικά δάνεια: Καταχρηστικοί 15 όροι στα στεγαστικά, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”τα Νέα”, το Εφετείο κόβει καταχρηστικούς όρους, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ελευθεροτυπία”, δικαστική απόφαση βόμβα για τα στεγαστικά δάνεια, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, νέα βόμβα του Εφετείου για τα στεγαστικά, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα ”Κέρδος”, παράνομοι όροι σε στεγαστικά, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, οριστικά παράνομοι δεκαπέντε όροι στα στεγαστικά δάνεια, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Πληθωρισμός-Ανεργία: Δίδυμες αντιστάσεις από πληθωρισμό και ανεργία, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, στο 9,9% μειώθηκε η ανεργία το α΄ τρίμηνο, ”φρένο” στην πτώση του πληθωρισμού, αναφέρει για το θέμα η ”Ημερησία”, κολλημένος στο 3,8% ο πληθωρισμός και τον Ιούνιο, 430.000 άνεργοι εν όψει Ολυμπιάδας, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, επιμένει στο 3,8% και τον Ιούνιο ο πληθωρισμός, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, απομακρύνεται ο στόχος χαμηλού πληθωρισμού, υψηλά η ανεργία παρά την ”ανάπτυξη”, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, υποχώρησε η ανεργία το πρώτο τρίμηνο, αναφέρει στο πρωτοσέλιδο ”το Βήμα”, στάσιμος ο πληθωρισμός-μικρή αύξηση της ανεργίας, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”.

Φόροι σε επιχειρήσεις: Μεγάλες επιχειρήσεις στα δίχτυα της εφορίας, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο ”το Βήμα”, οι Α.Ε. στο στόχαστρο, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, η εφορία ”έστυψε” τις επιχειρήσεις, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, ”χρυσότοκες όρνιθες” απέβησαν οι έλεγχοι σε ανώνυμες εταιρίες, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, ανακάλυψαν φόρους 1,4 δισ. ευρώ, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ημερησία”, μία στις τρεις επιχειρήσεις θύμα οικονομικού εγκλήματος, αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Ενέργεια: Αλλαγές από τις εξαγορές-συγχωνεύσεις, πράσινο φως στη ΔΕΗ για νέες μονάδες, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, άνοιγμα στη ΔΕΗ για επενδύσεις από το 2007 σχολιάζει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, ιδιωτικές επενδύσεις για την παραγωγή ηλεκτρισμού μετά την 1.7.2007 η ΔΕΗ, σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο η ”Ημερησία”, φρένο της ΔΕΗ στο υδρογόνο, σχολιάζει η ”Εξπρές”, με κύριο στόχο την απόκτηση χρηματοοικονομικών ωφελειών θα γίνονται οι διασυνοριακές συμφωνίες στο χώρο της ενέργειας, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”.

ΟΠΑΠ: Ξεκινά η διάθεση των μετοχών του ΟΠΑΠ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, μεταξύ 8,50 και 9,70 ευρώ το εύρος διάθεσης των μετοχών του ΟΠΑΠ, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, αρχίζει η τρίτη φάση μετοχοποίησης του ΟΠΑΠ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, από σήμερα οι δημόσιες εγγραφές του ΟΠΑΠ, σχολιάζει ”το Βήμα”, ορίστηκε το εύρος της τιμής διάθεσης των μετοχών του ΟΠΑΠ, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

Χρηματιστήριο: πιο ψηλά ο πήχης για τις νέες εισαγωγές στο Χρηματιστήριο, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”, για πρόσθετα κριτήρια στην εισαγωγή εταιριών στη Σοφοκλέους κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v