Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Τις εκτιμήσεις για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, τις φήμες για την Εμπορική Τράπεζα, τους νέους κανόνες που επιβάλλει για τις οικοδομές το ΥΠΕΧΩΔΕ, τις αισιόδοξες εκτιμήσεις της UBS για τις ελληνικές τράπεζες, αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αναφέρει στα πρωτοσέλιδα ο οικονομικός Τύπος της Παρασκευής.

ΚΑΠ: Προκρούστεια κλίνη η ΚΑΠ για τα μεσογειακά προϊόντα είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, τι σημαίνει η νέα ΚΑΠ για τους Έλληνες αγρότες, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, εξασφαλίσαμε 1 τρισ. δρχ. ετησίως ως το 2014, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, μεταξύ φωτός… και σκότους η αναθεωρημένη ΚΑΠ, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, 1 τρισ. στη γεωργία από τη νέα ΚΑΠ, σχολιάζει το ”Κέρδος”, για συμβιβασμό με πολλά παράθυρα στην αναθεώρηση της ΚΑΠ κάνει λόγο η ”Εξπρές”, ενισχύσεις για το γάλα, διασφάλιση των πόρων για βαμβάκι, καπνό, λάδι, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

ΥΠΕΧΩΔΕ: Επιβάλλει νέους κανόνες στην οικοδομή, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, ποιες περιοχές είναι υψηλού κινδύνου για τον σεισμό, σχολιάζει η ”Ημερησία”, ενιαίοι κανόνες για καλύτερα έργα και μητρώο κατασκευαστών, αναφέρει το ”Βήμα”, εφαρμόζεται το μητρώο κατασκευαστών, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Εμπορική: Ιδιωτικοποίηση ”αλά γαλλικά” στην Εμπορική, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, απότομο τέλος στην Emporiki… σεναριολογία, σχολιάζει χαρακτηριστικά το ”Χρηματιστήριο”, δεν συγχωνεύονται Εμπορική-Εθνική, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, καμία σκέψη για συγχώνευση Εμπορικής-Εθνικής, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Τράπεζες: Ουδέτερη η UBS για τις ελληνικές τράπεζες, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, τη μετοχή της Alpha Bank προτείνει στις top 5 επενδυτικές επιλογές στην Ευρώπη η UBS, σχολιάζει το ”Κέρδος”, σε ανοδική τροχιά οι ελληνικές τράπεζες, αναφέρει για το θέμα η ”Εξπρές”, αισιόδοξη η UBS για τα τραπεζικά κέρδη το α΄ εξάμηνο, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Κόκκαλης: Ουσιαστική δικαίωση για τον Σ. Κόκκαλη, είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”, οι εφέτες διέλυσαν τους μύθους για Κόκκαλη, σχολιάζει το ”Κέρδος”, απόφαση εφετών υπέρ του Κόκκαλη, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, όχι εφετών στο αίτημα για Κόκκαλη και Μπουρμπούλια, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Παρεμπόριο: Μάστιγα της αγορά έχει γίνει το παρεμπόριο, σχολιάζει η ”Εξπρές”, υπεύθυνη η κυβέρνηση για τη γιγάντωση του παρεμπορίου, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους, εξώδικο για το παρεμπόριο, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, τηλεσίγραφο για πάταξη του παρεμπορίου, αναφέρει η εφημερίδα το ”Βήμα”.

Σοφοκλέους: Οι φυλές των πρασίνων και η Σοφοκλέους, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος & Επενδύσεις”, ο δείκτης έκρυψε το μέγεθος της πτώσης, αναφέρει η ”Εξπρές”.

Offshore: Έως τις 30 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις των offshore, είναι ο τίτλος του Χρηματιστηρίου, παράταση έως 30/9 στις offshore αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, τρίμηνη παράταση για τις offshore, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, τρίμηνη παράταση για τη μεταβίβαση ακινήτων των offshore εταιριών, αναφέρει η ”Καθημερινή”, τρίμηνη παράταση για τη φορολογία ακινήτων των offshore, αναφέρει το ”Κέρδος”.

Fiat: Η Fiat κλείνει 12 εργοστάσια, απολύει 12.300 υπαλλήλους, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, 12.300 απολύσεις και κλείσιμο 12 εργοστασίων μέχρι το 2006 χρειάζεται η Fiat, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v