Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης

Με τις διαφωνίες για την απελευθέρωση του ωραρίου, την ”πρόσκληση” σε ιδιώτες για επενδύσεις σε ακίνητα του δημοσίου, την χθεσινή ανοδική πορεία της Σοφοκλέους, τη μείωση των αμερικανικών επιτοκίων στο 1%, την καθιέρωση point system στις φορολογικές παραβάσεις, ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Πέμπτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης
Με την κατάργηση των προστίμων και την καθιέρωση του point system για τις φορολογικές παραβάσεις ασχολούνται τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης.

Point system: Point system φορολογικών ελέγχων στις επιχειρήσεις είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, κατά της διαφθοράς στρέφεται το ΥΠΕΘΟ, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, έρχεται το point system στις φορολογικές παραβάσεις, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”, point system για φοροπαραβάσεις, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, τις νέες αρχές της εφορίας για τους ελέγχους αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, πως το point system καταργεί τα χρηματικά πρόστιμα της Εφορίας, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Δημόσια ακίνητα: Το μεγάλο deal στα ακίνητα του Δημοσίου είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα, σε ιδιώτες η εκμετάλλευση ακινήτων του Δημοσίου, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, ιδιώτες στα δημόσια ακίνητα, αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, προσκλητήριο σε ιδιώτες-Ταμεία να επενδύσουν σε ακίνητα του Δημοσίου, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, μπίζνες με τα ακίνητα είναι ο σχετικός τίτλος της ”Εξπρές”, για νέα πολιτική στην αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”.

Σοφοκλέους: Ξαναπέρασε σε θετικό έδαφος, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, επιστροφή στις 1.900 μονάδες αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, ξανά πάνω από τις 1.900 μονάδες η Σοφοκλέους, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Hellas Can: Εμπλοκή στην προσφορά για το 27% της Hellas Can είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα, για εμπλοκή στην πρόθεση της μητρικής της Hellas Can να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχό της και να την οδηγήσει εκτός Σοφοκλέους, κάνει λόγο η ”Καθημερινή”.

Ωράριο: Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων συζητά η κυβέρνηση, είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Κέρδος” ασυμφωνία για επέκταση ωραρίου, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, διαφωνίες για την απελευθέρωση του ωραρίου, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, δεν βρήκαν λύση για ωράριο σχολιάζει η ”Ημερησία”, ψώνια το σαββατόβραδο και όλη η Αττική τουριστική, είναι το πρωτοσέλιδο της ”Ελευθεροτυπίας”, ανυποχώρητη η κυβέρνηση στην απελευθέρωση του ωραρίου, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Fed: Μόνο 25 μονάδες τα επιτόκια, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, 1% τα επιτόκια στις ΗΠΑ όπως το 1958, αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, στο 1% το επιτόκιο στις ΗΠΑ, ύστερα από 45 χρόνια είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, μετριοπάθεια επέλεξε η Fed, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, για 13ο ”χρυσό” χάπι του Άλαν Γκρίνσπαν κάνει λόγο η ”Καθημερινή”.

ΟΤΕ: Λήψη νέου δανείου σχεδιάζει ο ΟΤΕ, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, στις 2 Ιουλίου η απόφαση του ΟΤΕ για την CosmoRom, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

ΔΕΗ: Να μας πει η ΡΑΕ για την αύξηση στο ηλεκτρικό φέρεται να δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της ”Ναυτεμπορικής”, ετεροχρονισμένες και μικρότερες οι αυξήσεις της ΔΕΗ αναφέρει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα ”το Βήμα”, κριτική από τη ΔΕΗ στη νομοθετική ρύθμιση, σχολιάζει η ”Εξπρές”, πάγος στις αυξήσεις της ΔΕΗ είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, στα όρια του πληθωρισμού θα κινούνται οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ σχολιάζει το ”Κέρδος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v