Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης

Το νέο ωράριο των καταστημάτων, τη σχέση ανταλλαγής της ΕΤΒΑ με την Πειραιώς, τα σενάρια για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η πορεία της Σοφοκλέους, η αύξηση των τιμολογίων από τη ΔΕΗ, η εκροή επενδύσεων προς ΗΠΑ, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης
Τα σενάρια για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο βρίσκονται στο επίκεντρο του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Φορολογικό: Αντεπίθεση με κίνητρα και φορολογική διαφάνεια, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, θέμα ημερών ο αναπτυξιακός, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”.

ΕΤΒΑ-Πειραιώς: Μία προς 2,4 μετοχές η σχέση ανταλλαγής Πειραιώς και ΕΤΒΑ αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”, η Πειραιώς επαλήθευσε τα ”ανυπόστατα” σενάρια υποστηρίζει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, Τρ. Πειραιώς: 1 προς 2,4 ΕΤΒΑ η ανταλλαγή, σχολιάζει χαρακτηριστικά η ”Εξπρές”, υπέρ των μετοχών της ΕΤΒΑ η σχέση ανταλλαγής, υποστηρίζει το ”Κέρδος”, η ανταλλαγή μετοχών μεταξύ Πειραιώς-ΕΤΒΑ, ανταλλαγή 2,4 μετοχών της ΕΤΒΑ προς μία της Πειραιώς σχολιάζει το ”Βήμα”, ΕΤΒΑ: Στην τελική ευθεία η διαδικασία συγχώνευσης με την Πειραιώς, αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Τράπεζες: Οι τράπεζες επιστρέφουν στα υψηλά κέρδη, είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Βήμα”, το Δημόσιο ανακάλυψε ότι χρωστάει 310 δις. δραχμές σε τράπεζες, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, ίντριγκες στην κυβέρνηση και για τις τράπεζες, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”.

Εκκαθαριστικά: 12.438 ευρώ το μέσο ετήσιο δηλωθέν εισόδημα, υποστηρίζει σε τίτλο της η ”Ημερησία”, παραδόθηκε το 56% των εκκαθαριστικών, σχολιάζει η ”Εξπρές”, και ”παραβάτες” στη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της 6ετίας, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, πρόσθετος φόρος 1.687 ευρώ για 134.366 φορολογούμενους, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”.

Επενδύσεις-ΕΕ: Η Ελλάδα τελευταίος επενδυτικός προορισμός στην ΕΕ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, ουραγός η Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων, αναφέρει η ”Ημερησία”, τελευταίος τροχός της αμάξης η Ελλάδα, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, συνέχεια δράματος ξένων άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα, σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Ωράριο: Για αλλαγές στο ωράριο τραπεζών, καταστημάτων και δημοσίων υπηρεσιών κάνει λόγο το ”Κέρδος”, στο τραπέζι νέο ωράριο καταστημάτων, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Γεωργία: Απούσα η Ελλάδα από την προβολή παραδοσιακών προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, ούτε αίτηση για τη διαφήμιση αγροτικών προϊόντων, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, χάθηκαν κοινοτικοί πόροι για την γεωργία, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”.

ΔΕΠΑ: Η Gas Natural προσφέρει 260 εκατ. ευρώ για τη ΔΕΠΑ, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Επενδύσεις-ΗΠΑ: Η Ελλάδα επενδύει στις ΗΠΑ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, από Ελλάδα προς ΗΠΑ πάνε οι επενδύσεις, σχολιάζει χαρακτηριστικά η ”Ελευθεροτυπία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v