Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου την Τρίτη

Στα χαμηλότερα επιτόκια της Alpha Bank, στο μειωμένο ενδιαφέρον για τη ΔΕΠΑ, στην πορεία των αγορών, στις αποκαλύψεις-σοκ για τη φούσκα του 1999, στις ανησυχίες της ΕΕ για τη διεύρυνση του ελλείμματος επικεντρώνονται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου την Τρίτη
Στα χαμηλότερα επιτόκια της Alpha Bank στρέφουν την προσοχή τους τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Αγορές: Οι ταύροι επιστρέφουν στις χρηματιστηριακές αγορές, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, συνέχισαν την άνοδο οι αγορές, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, οι δηλώσεις Πάουελ μούδιασαν τις διεθνείς αγορές, αναφέρει η ”Εξπρές”, με το βλέμμα στον Dow Jones η Σοφοκλέους, αναφέρει η ”Ημερησία”.

Έλλειμμα ισοζυγίου: Μαζική φυγή επενδυτικών κεφαλαίων και αύξηση 19,3% στο έλλειμμα, αναφέρει η ”Καθημερινή”, διευρύνεται το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, ακόμη χειρότερο το ισοζύγιο, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, έλλειμμα 995 εκατ. ευρώ παρουσίασε το Φεβρουάριο το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, αναφέρει το ”Κέρδος”, οιωνό ύφεσης ”βλέπει” στη μείωση της ψαλίδας στο ισοζύγιο η ”Ναυτεμπορική”, οι καθυστερήσεις στο ΚΠΣ διεύρυναν το έλλειμμα στο ισοζύγιο, εκτιμά ”το Βήμα”.

Φούσκα: Καταγγελίες-σοκ για τη φούσκα του 1999, είναι το πρωτοσέλιδο του ”Βήματος”, Χριστοδουλάκης:Η ιδιοτέλεια οδήγησε στη φούσκα του ΧΑ, αναφέρει σε τίτλο της η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”.

Alpha: Διορθωτική κίνηση της Alpha Bank στα στεγαστικά δάνεια, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, μειώσεις σταθερών στεγαστικών επιτοκίων μέχρι 1,20% από την Alpha Bank, αναφέρει το ”Κέρδος”, φθηνότερα σταθερά επιτόκια για στεγαστικά από την Alpha Bank, αναφέρει το ”Βήμα”, επιστρέφει στα χαμηλά επιτόκια η Alpha Bank, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”.

ΕΛΠΕ: Θετικά κρίνει η διοίκηση των ΕΛΠΕ ότι θα είναι τα αποτελέσματα για το 2003, σχολιάζει το ”Κέρδος”, με το βλέμμα στο εξωτερικό τα ΕΛΠΕ, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, επενδύσεις 1,8 δισ. ευρώ έως το 2007 σχεδιάζουν τα ΕΛΠΕ, αναφέρει η ”Ημερησία”, αυξημένα 15% τα λειτουργικά κέρδη των ΕΛΠΕ, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

ΔΕΠΑ: Μόνο τρεις κατέθεσαν προσφορές για τη ΔΕΠΑ αναφέρει η ”Καθημερινή”, μειωμένο το ενδιαφέρον για το 35% της ΔΕΠΑ, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, αδιαφορία επενδυτών για εξαγορά 35% της ΔΕΠΑ, αναφέρει η ”Εξπρές”, απουσίες στο διαγωνισμό για το 35% της ΔΕΠΑ, σχολιάζει το ”Βήμα”.

ΟΤΕ: Πωλήσεις ακινήτων και lease back επιστρατεύονται στον ΟΤΕ, αναφέρει το ”Κέρδος”, επενδυτική στροφή ΟΤΕ από Cosmorom σε Cosmote, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

Merrill Lynch-Τράπεζες: Η Merrill Lynch κατεβάζει τον πήχη για τα κέρδη των τραπεζών, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, επιφυλακτική η Merrill Lynch για τις μετοχές των τραπεζών, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα.

Lannet: Ξεπέρασαν τις 300.000 οι συνδρομητές της Lannet αναφέρει στον τίτλο της η ”Ναυτεμπορική”, μερίδιο 2,77% στην αγορά της τηλεφωνίας αναφέρει η Lannet, σχολιάζει στον τίτλο το ”Κέρδος”.

Γρηγόρης: Στην αγορά της Τσεχίας εισέρχεται ο Γρηγόρης, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v