Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Τα ”μερίδια” για την ανοικοδόμηση του Ιράκ, τις νέες εξορμήσεις της εφορίας, τις εκτιμήσεις για επιβράδυνση της ελληνικής οικονομίας, τις εξελίξεις στο ταμπλό της Σοφοκλέους, την πτώση των διεθνών αγορών αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Στα μερίδια που διεκδικούν οι χώρες για την ανοικοδόμηση του Ιράκ αναφέρονται τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής.

Αγορές: Προσαρμογή στα πραγματικά δεδομένα είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” για το θέμα, ψάχνονται τώρα οι αγορές σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”.

G-7: Στη σύνοδο του G-7 ο ρόλος της ΕΕ στη θεσμική ανοικοδόμηση του Ιράκ, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, τη συνταγή για ανάπτυξη αναζητούν οι G-7, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

Οικονομία: Αναπτυξιακή κόπωση στην τελική του 2002 είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, βραδύτερη η αύξηση ΑΕΠ το δ΄ τρίμηνο του 2002 σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, μείωση κατά 0,3% στο ΑΕΠ αναφέρει η ”Εξπρές”, ΑΕΠ: μείωση στο τρίμηνο- αύξηση σε ετήσια βάση είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Ιράκ: Χάος από τις λεηλασίες-μπήκαν οι Κούρδοι στο Ιράκ, είναι ο τίτλος της εφημερίας ”Κέρδος”, Ιράκ: εμείς αποφασίζουμε, ξεκαθάρισε ο Πάουελ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Εξπρές”, εκλιπαρούν για 20% οι Βρετανοί, πιέζει η ΕΕ είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, με αμερικανικό διαβατήριο οι Κούρδοι στο Κιρκούκ, αναφέρει η ”Ημερησία”, αγώνας δρόμου για τη μοιρασιά είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Μέτοχος”, Ιράκ χωρίς χρέη θέλουν οι ΗΠΑ αναφέρει η ”Καθημερινή”.

ΟΤΕ: Μειωμένα τα έσοδα του ΟΤΕ από τη σταθερή τηλεφωνία, αναφέρει η ”Ημερησία”, εθελούσια έξοδος για μείωση κόστους, σχολιάζει ”το Βήμα”.

Φορολογία: Ξέχασαν να πληρώσουν ενοίκια, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Κέρδος”, διπλάσιοι φόροι και παραλείψεις, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, διπλασιάστηκε ο φόρος το πρώτο τρίμηνο, σχολιάζει η ”Εξπρές”, φοροεπίθεση σε 3 μέτωπα προς αύξηση εσόδων, είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, ξέχασαν να δηλώσουν έσοδα από ενοίκια, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”.

Πειραιώς: Η Πειραιως απέσυρε το ενδιαφέρον της από τη Βουλγαρία για την αγορά τράπεζας, σχολιάζει η ”Ημερησία”, αποσύρεται η Πειραιώς από την εξαγορά της DSK, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

Moody’s: Αναβαθμίζονται Εθνική Τράπεζα, Alpha και Eurobank

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v