Tα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης

Τα συμπεράσματα της έκθεσης Μπλιξ, η υποχώρηση των χρηματιστηριακών αγορών, το Γ΄ ΚΠΣ, το διπλό επίδομα του ΙΚΑ, η πορεία του ευρώ και του χρυσού, ο ΟΠΑΠ, η Forthnet, αλλά και η ΕΤΒΑ Finance, δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Τρίτης.

Tα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης
Με τα συμπεράσματα της έκθεσης Μπλιξ, το Γ΄ ΚΠΣ, την πτωτική πορεία των αγορών, το διπλό επίδομα του ΙΚΑ, την πορεία του ευρώ και του χρυσού ασχολούνται κατά κύριο λόγο τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Τρίτης.

Χρηματιστηριακές αγορές: ”Με καταρρίψεις αγορών άρχισε ο πόλεμος του Ιράκ” επισημαίνει η Ναυτεμπορική, ”Προεξοφλούν τον πόλεμο οι αγορές μετά την έκθεση” τονίζει το Κέρδος, ”Οι αγορές έδειξαν πόλεμο” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Πολεμικός πανικός στις αγορές” τονίζει η Καθημερινή, ”Τύμπανα πολέμου στις κεφαλαιαγορές” αναφέρει το Χρηματιστήριο, ”Όμηροι του ακήρυκτου πολέμου οι αγορές και οι επενδυτές” αναφέρει το Βήμα.

Έκθεση Μπλιξ: ”Παράθυρο στον πόλεμο η έκθεση των επιθεωρητών” τονίζει η Ημερησία, ”Γρίφος η έκθεση Μπλιξ” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ.

Γ΄ ΚΠΣ: ”Ελαστικότεροι όροι για συμμετοχή στο Γ΄ ΚΠΣ” τονίζει η Ημερησία, ”Αποκλείστηκαν οι μικρές επιχειρήσεις από το Γ΄ ΚΠΣ” αναφέρει το Χρηματιστήριο, ”Η γραφειοκρατία πνίγει τις επενδύσεις του Γ΄ ΚΠΣ” τονίζει το Βήμα, ”Πρωθυπουργικό ενδιαφέρον για τα προβληματικά προγράμματα του Γ΄ ΚΠΣ” αναφέρει η Καθημερινή, ”Δεν φτάνει στους ΜΜΕ το Γ΄ ΚΠΣ” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Πέφτει ο τζίρος των μικρών επιχειρήσεων” υποστηρίζει το Κέρδος.

ΙΚΑ - διπλό επίδομα: ”Το ΙΚΑ εξαιρεί από τις συντάξεις το διπλό επίδομα” υποστηρίζει η Ημερησία, ”Επίδομα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ” αναφέρει η Καθημερινή, ”ΓΣΕΕ: Για όλους το επίδομα, ΙΚΑ: Μόνο αν τελεσιδικήσει” τονίζει η Ελευθεροτυπία, ”Το ΙΚΑ οφείλει 750 εκατ. ευρώ” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ.

Διαφθορά - ΣΔΟΕ: ”Ηλεκτρονική διασταύρωση σε 150.000 πόθεν έσχες” σχολιάζει το Βήμα, ”Μικροσκόπιο ΣΔΟΕ εις αντικατάστασιν πόθεν έσχες” τονίζει η Ελευθεροτυπία.

ΑΤΕ – ΑΓΝΟ: ”Η ΑΤΕ καλοβλέπει τώρα και την ενοικίαση της ΑΓΝΟ” τονίζει η Καθημερινή, ”Νέος διαγωνισμός για την ΑΓΝΟ” αναφέρει το Χρηματιστήριο, ”Τρίτος διαγωνισμός για ΑΓΝΟ” τονίζει η Ναυτεμπορική, ενώ στο ζήτημα αναφέρεται και το Κέρδος.

Τράπεζα Πειραιώς: ”Προσφορά της Πειραιώς για βουλγαρική τράπεζα” τονίζει η Καθημερινή, ”Ενδιαφέρον της Πειραιώς για τη βουλγάρικη DSK” αναφέρει η Ημερησία, ”Και η Πειραιώς ενδιαφέρεται για την DSK Bank” επισημαίνει το Χρηματιστήριο.

Forthnet: ”Αποδίδει η σταθερή” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Οι Μινωικές πωλούν το 21,33% της Forthnet” υποστηρίζει η Ημερησία, ”Ξεπέρασε τους 120.000 συνδρομητές η Forthnet” τονίζει η Καθημερινή, ενώ στο θέμα αναφέρετα και το Κέρδος.

ΟΠΑΠ: ”Μειώνουν την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ” τονίζει η Ημερησία, ”θετικοί οι διεθνείς οίκοι για ΟΠΑΠ” αναφέρει η Καθημερινή.

ΕΤΒΑ Finance: ”Καθυστερεί η ανάκριση για την ΕΤΒΑ Finance” αναφέρει η Καθημερινή, ”Επίσπευση για την ΕΤΒΑ Finance” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ.

ΑΤΕ – ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ: ”Συζητήσεις για συγχώνευση δύο χρηματιστηριακών” τονίζει η Ημερησία.

ΔΕΗ: ”Μεγάλες προσδοκίες για το 2003 στον προϋπολογισμό της ΔΕΗ” υποστηρίζει η Ναυτεμπορική.

Ευρώ, χρυσός: ”Πάνω ευρώ και χρυσός, κάτω τα χρηματιστήρια” υποστηρίζει η Ημερησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v