Tα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Οι σχέσεις ΗΠΑ – Ευρώπης, οι προβλέψεις των ξένων οίκων για την πορεία των εισηγμένων, η υποχώρηση του δολαρίου, οι δηλώσεις Χριστοδουλάκη, αλλά και τα τιμολόγια στις τηλεπικοινωνίες αποτελούν ορισμένα από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Παρασκευής.

Tα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Με τις σχέσεις ΗΠΑ – Ευρώπης, τις προβλέψεις των ξένων οίκων για την πορεία των εισηγμένων, την υποχώρηση του δολαρίου, τις δηλώσεις Χριστοδουλάκη, αλλά και τα τιμολόγια στις τηλεπικοινωνίες ασχολούνται, μεταξύ άλλων, τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Παρασκευής.

Σχέσεις ΗΠΑ- Ευρώπης: ”Σχίσμα στις σχέσεις Ευρώπης – ΗΠΑ” επισημαίνει το Κέρδος, ”Αποσκιρτούν οι σύμμαχοι, πέφτει το ευρώ” τονίζει η Ελευθεροτυπία, ”Οργή στην Ευρώπη” επισημαίνει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Στο κενό η προσπάθεια των ΗΠΑ να βρουν συμμάχους για τον πόλεμο” αναφέρει η Ημερησία.

Σοφοκλέους: ”Ανάσα και επιφυλακτικότητα στη Σοφοκλέους” αναφέρει το Κέρδος, ”Φθηνή η Σοφοκλέους επισημαίνει η Salomon” τονίζει το Χρηματιστήριο, ”Με το χαμηλότερο P/E στην Ευρώπη η Σοφοκλέους” σχολιάζει η Ημερησία, ”Οι ξένοι βλέπουν αύξηση κερδών για εισηγμένες φέτος” αναφέρει η Ναυτεμπορική. ”Εφτά μαχιαριές στην πλάτη της αγοράς” τονίζει ο Μέτοχος.

Χριστοδουλάκης – δηλώσεις: ”Φόβοι για τα 40 δολάρια” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Στα 40 δολάρια το πετρέλαιο αν γίνει πόλεμος” τονίζει το Κέρδος, ”Φόβοι Χριστοδουλάκη για ακριβό πετρέλαιο” αναφέρει η Ναυτεμπορική.

Υπουργοί Εργασίας – Ναύπλιο: ”Σε κλοιό οι Ευρωπαίοι υπουργοί εργασίας” τονίζει το Χρηματιστήριο, ενώ στο ίδιο θέμα αναφέρονται Καθημερινή, Κέρδος.

Φοροδιαφυγή: ”Οι πρωταθλητές της φοροδιαφυγής το 2002” αναφέρει το Βήμα, ”Σκόραραν ο ελεγκτές του ΣΔΟΕ στις ΠΑΕ” τονίζει το Χρηματιστήριο, ”ΣΔΟΕ: Μείον το ταμείο για 9 ΠΑΕ και 1 ΚΑΕ” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ.

Τηλεπικοινωνίες: ”Τηλεπικοινωνίες από ΔΕΗ και Wind μαζί στην Τellas”, τονίζει η Ναυτεμπορική, ”Μερίδιο στη σταθερή τηλεφωνία διεκδικεί η Tellas” επισημαίνει η Ημερησία. ”Η ΔΕΗ στην τηλεφωνία” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ενώ η Καθημερινή τονίζει ”Πόλεμος τιμολογίων στις τηλεπικοινωνίες”, ”Νέα δεδομένα ΔΕΗ σε ρόλο ΟΤΕ” αναφέρει το Βήμα.

Παράγωγα: ”Οι αποκαλύψεις μιας κανονιάς” τονίζει ο Μέτοχος, αναφερόμενος στο ζήτημα της WorldWide.

Ακάλυπτες επιταγές: ”Αυξημένες 30% οι ακάλυπτες επιταγές το 2002” αναφέρει η Ημερησία, ”Αυξήθηκαν κατά 50% οι ακάλυπτες” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ.

Πλαστά Ευρώ: ”Επιδημία πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ” αναφέρει η Ελευθεροτυπία, ”Οι παραχαράκτες προτιμούν τα 50 ευρώ” υποστηρίζει το Βήμα, ενώ στο θέμα αναφέρεται και η Ημερησία, τονίζοντας ”Οι παραχαράκτες προτιμούν το νόμισμα των 50 ευρώ”.

Ιχθυοκαλλιέργειες: ”Σε τροχιά αναδιάρθρωσης οι ιχθυοκαλλιέργειες” αναφέρει η Καθημερινή.

ΕΛΠΕ – ΔΕΠΑ: ”Ερχονται οι Ρώσοι για την ενέργεια” τονίζει η Καθημερινή.

Εurobank: ”Χαμηλότερα τα κέρδη της Eurobank το 2002” αναφέρει το Χρηματιστήριο.

Μότορ Όιλ: ”Σε αγορά ιδίων μετοχών προχωρεί η Μότορ Όιλ” αναφέρει η Καθημερινή, ενώ στο ίδιο θέμα αναφέρεται και το Χρηματιστήριο.

Λαϊκή Κύπρου: Στο θέμα της μείωσης των προοπτικών για την πιστοληπτική ικανότητα της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου από τη Moody’s αναφέρεται η Καθημερινή.

Ευρώ, χρυσός: ”Καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ ευρώ, χρυσός” αναφέρει η Ημερησία, ”Ρεκόρ εξαετίας χθες για τον χρυσό” τονίζει το Χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v