Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης

Την έγκριση του προγράμματος σταθερότητας από το Ecofin καθώς και τις άλλες αποφάσεις της συνεδρίασης, τη νέα αύξηση του χρυσού, τις εκτιμήσεις ΣΕΒ για τις επιπτώσεις από τη διεθνή κρίση, τις προτάσεις αλλά και τα SOS των φορολογικών δηλώσεων, την κρίση και στη Σοφοκλέους, σχολιάζει στα πρωτοσέλιδά του ο οικονομικός Τύπος της Τετάρτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης
Τις αποφάσεις της συνεδρίασης του Ecofin σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Τετάρτης.

Ecofin: Έγκριση μετά πολλών δεσμεύσεων για το πρόγραμμα σταθερότητας του Ecofin, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, εγκρίθηκε με ”γκρίνιες” το πρόγραμμα σταθερότητας αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, συστάσεις για σύνδεση των μισθών με την παραγωγικότητα, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, την προαναγγελία νέων αλλαγών στο ασφαλιστικό αναφέρει το ”Κέρδος”, νέα προειδοποίηση από Ecofin για το χρέος προς την Ελλάδα, είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, φρένο στις κρατικές δαπάνες από το Ecofin, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, ευρωπεριορισμοί στους μισθούς και περικοπές για τους αγρότες αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”.

ΣΕΒ: Ανησυχεί ο ΣΕΒ για επιπτώσεις από έξω, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, αβεβαιότητα αλλά και θετικές προοπτικές από το ΣΕΒ, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, διστακτική η οικονομία το 2003 είναι η εκτίμηση του ΣΕΒ σύμφωνα με την ”Εξπρές”, πέντε προτάσεις του ΣΕΒ για αντιστροφή του κλίματος, σχολιάζει η ”Ημερησία”.

Φορολογία: Και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα μπορούν να καταθέτουν τις δηλώσεις τους οι φορολογούμενοι, αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, σε 15 λεπτά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, σχολιάζει και η ”Ημερησία”, τα 10 SOS για τους φορολογικούς ελέγχους αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, e-φτά δρόμοι για φοροδήλωση εξπρές, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”.

Αγορές: Η πολεμική απειλή εκτινάσσει το χρυσό, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, σε νέα ύψη ευρώ και πετρέλαιο, σχολιάζει ”το Βήμα”, σε ρεκόρ διετίας η τιμή του μαύρου χρυσού, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, για νέα πτώση υπό το βάρος της κρίσης κάνει λόγο η ”Εξπρές”, τα τύμπανα του πολέμου διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την τιμή του μαύρου χρυσού, αναφέρει το”Κέρδος”.

ΟΠΑΠ-Intralot: 220 εκατ. ευρώ στην Intralot από τον ΟΠΑΠ, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, κέρδη 37,4 εκατ. ευρώ από ΟΠΑΠ για την Intralot είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, ΟΠΑΠ: αποζημίωση μαμούθ στην Intralot, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, νίκη στον πρώτο γύρο για την Intralot, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

Τράπεζες: Γενική Τράπεζα, πράσινο φως για ιδιωτικοποίηση, σχολιάζει το ”Βήμα”, εκτός στόχων η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, ενώ ακόμη κάνει λόγο για διατήρηση των κερδών της Τράπεζας Πειραιώς.

Tellas: Διάθεση προϊόντων από τον Γερμανό για την Tellas, σχολιάζει η ”Εξπρές”, ο Γερμανός θα διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες της Tellas, αναφέρει η ”Καθημερινή”, μέσω των δικτύων του Γερμανού η ανάπτυξη της Tellas σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, συμφωνία συνεργασίας ανακοίνωσε η Γερμανός με την Tellas, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”.

Vodafone-Panafon: Αύξηση 11,6% κατέγραψαν οι συνδρομητές της Vodafone-Panafon, με τους συνδρομητές να φτάνουν τα 3.218.717, αναφέρει στον τίτλο της η ”Ημερησία”.

Γρηγόρης: Με την αγορά της Τσεχίας φλερτάρει ο Γρηγόρης, είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v