Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Η υποχώρηση της ανταγωνιστικότητας στην ευρωζώνη, οι βολές Γκαργκάνα για τα πανωτόκια και το χρέος, η κατακόρυφη άνοδος για πετρέλαιο και ευρώ, οι φορολογικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις με ΑΦΜ που λήγει στο 6, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Η διαφωνία μεταξύ Γκαργκάνα και Χριστοδουλάκη σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα της σύγκλισης, απασχολεί τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής.

Γκαργκάνας: Δεν υπάρχει κίνδυνος από τα μετοχοδάνεια φέρεται να δήλωσε ο διοικητής της ΤτΕ σύμφωνα με την ”Ημερησία”, παρέμβαση Γκαργκάνα για την οικονομία, είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, για διάσταση προβλέψεων μεταξύ Γκαργκάνα και Χριστοδουλάκη κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, στα 20 χρόνια βλέπει τη σύγκλιση ο Γκαργκάνας σύμφωνα με την ”Εξπρές”, οι κυβερνήσεις κρατούν κρυφό το δημόσιο χρέος κατήγγειλε ο Γκαργκάνας σύμφωνα με τη ”Ναυτεμπορική”, βολές Γκαργκάνα για πανωτόκια-χρέος, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, στα 2,3 δισ. ευρώ, αλλά ενήμερα τα μετοχοδάνεια, σχολιάζει η ”Καθημερινή”.

Ευρωζώνη: Πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα από τον καλπασμό του ευρώ αναφέρει ”το Βήμα”, η άνοδος του ευρώ ”έκλεψε” το 1% της ανταγωνιστικότητας σύμφωνα με την ”Καθημερινή”.

Φορολογικοί έλεγχοι: Θα ελεγχθούν οι επιχειρήσεις με ΑΦΜ που λήγει σε 6, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας” σχετικά με το θέμα, έχασαν οι λήγοντες σε έξι, αναφέρει το ”Κέρδος”, κλήρωσε το 6 για ελέγχους αναφέρει η ”Εξπρές”, οι ελέγχοι…κλήρωσαν στο 6, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, η εφορία κλήρωσε ελέγχους στα ΑΦΜ που λήγουν στο 6, αναφέρει το ”Βήμα”.

Αττική Οδός: Οι εργολάβοι ομολογούν τις υπερτιμολογήσεις, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, 1 τρισ. δραχμές το κόστος της Αττικής Οδού, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, σε 35 λεπτά η διαδρομή αεροδρόμιο Ελευσίνα από τον Αύγουστο είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, συκοφαντίες τα περί κόστους σχολιάζει το ”Κέρδος”.

Πετρέλαιο-Ιράκ: Το Ιράκ απογειώνει χρυσό και πετρέλαιο είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, βρέθηκαν κεφαλές από χημικά όπλα στο Ιράκ, αναφέρει η ”Ημερησία”, ύποπτα ευρήματα στο Ιράκ-πόλεμος στις αγορές είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”.

Σοφοκλέους: Για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση στο ΧΑ κάνει λόγο το ”Κέρδος”, ανοδικό σερί τριών ημερών στο ΧΑ αναφέρει στον τίτλο της η ”Ναυτεμπορική”.

Ιντρακόμ: Σύμβαση μαμούθ για Ιντρακόμ, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, γι τη σύμβαση της Ιντρακόμ με το ΥΕΘΑ κάνει λόγο η ”Εξπρές”, συμφωνία Ιντρακόμ υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Τράπεζες: Σημαντική μείωση στα ίδια κεφάλαια για την Εμπορική, σχολιάζει στον τίτλο της η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο” αναφέροντας ακόμη ότι η Πειραιώς βολιδοσκοπεί τη ρουμανική αγορά.

LogicDis: Στόχος τα μεγάλα έργα για τη LogicDis, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”.

Citicorp: Τρία σενάρια για γρήγορα κέρδη αναφέρει σε έκθεσή της η Citicorp σύμφωνα με το ”Χρηματιστήριο”.

Intralot: Η Intralot μπαίνει και στην Πολωνία για την ανάπτυξη τυχερών παιχνιδιών αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v