Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης

Οι ”συστάσεις” της Κομισιόν προς τους 15, το θέμα της αύξησης των προβλέψεων από τις τράπεζες, το ζήτημα των φορολογικών εκκρεμοτήτων, το Γ΄ ΚΠΣ, αλλά και η Σοφοκλέους, αποτελούν, μεταξύ άλλων, ορισμένα από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Τετάρτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης
Οι ”συστάσεις” της Κομισιόν προς τους 15, το θέμα της αύξησης των προβλέψεων από τις τράπεζες, το ζήτημα των φορολογικών εκκρεμοτήτων, το Γ΄ ΚΠΣ, η Σοφοκλέους, αποτελούν, μεταξύ άλλων, ορισμένα από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Τετάρτης.

Κομισιόν – συστάσεις: ”Τελεσίγραφο Κομισιόν προς τους 15” αναφέρει η Καθημερινή, ”Ανεπαρκή τα μέτρα” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ, ενώ για το ίδιο θέμα το Βήμα υποστηρίζει ”Η Κομισιόν εγκαλεί την Ελλάδα για έλλειμμα και ανταγωνιστικότητα”. ”Κομισιόν: Μια κακία για όλους” σχολιάζει η Ελευθεροτυπία, ”θα απαιτηθεί μια 20ετία για να μειωθεί το χρέος στο 60% του ΑΕΠ” αναφέρει η Ημερησία, ”Η Κομισιόν ξανατραβάει το αυτί της Ελλάδας” τονίζει το Χρηματιστήριο. ”Σήμερα η απόφαση για τις επισφαλείς απαιτήσεις” αναφέρει το Κέρδος.

Τράπεζες: ”Αναμένεται συμβιβασμός για την αύξηση των προβλέψεων” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Τι συμφώνησαν οι τραπεζίτες με Χριστοδουλάκη” σχολιάζει η Ημερησία, ”Διχασμένες οι τράπεζες για την αύξηση των προβλέψεων” υποστηρίζει το Χρηματιστήριο, ενώ ”Αναζητείται ασπίδα για το τραπεζικό σύστημα” υποστηρίζει η Καθημερινή

Φορολογία – εκκρεμότητες: ”Πως θα κλείσουν έως τον Μάρτιο οι εκκρεμείς” αναφέρει το Κέρδος, ”Με δόσεις ο φόρος και για τους αργοπορημένους” τονίζει το Βήμα, ”Πρόστιμο έως και 20% για να κλείσουν οι εκκρεμείς” τονίζει η Ημερησία.

Σοφοκλέους: ”Ομαδικές αλλαγές στο Χρηματιστήριο” υποστηρίζει η Καθημερινή, ”Θυμήθηκε την άνοδο και το ΧΑ” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Επιτέλους στο συν” σχολιάζει το Χρηματιστήριο, ενώ η Ναυτεμπορική τονίζει ”Επιτέλους άνοδος στο ΧΑ”.

Γ΄ΚΠΣ: ”Οι φορείς υλοποίησης καθυστερούν τα έργα του Γ΄ΚΠΣ” τονίζει το Χρηματιστήριο, ”Εισροή 3,8 δισ. ευρώ από το Γ΄ ΚΠΣ στο πρώτο 15μηνο” αναφέρει η Ημερησία.

Επιχειρήσεις – επενδύσεις: ”Στον αναπτυξιακό νόμο οι υπηρεσίες ποιότητας” σχολιάζει η Ναυτεμπορική.

Κατασκευές: ”Καθυστερήσεις σε έργα πληροφορικής” αναφέρει το Χρηματιστήριο.

Ναυτιλία: ”Γενναία φορολογικά και επενδυτικά κίνητρα στη ναυτιλία” αναφέρει η Ημερησία.

Εργατική εστία: ”Κοινωνικός τουρισμός για 950.000 άτομα” τονίζει η Ημερησία.

ΟΤΕ: ”Αναβολή αποφάσεων από το δ.σ.” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Υπογράφεται η συμφωνία για τη Rom Telecom” υποστηρίζει η Ημερησία, ενώ για την εταιρία κάνει αναφορά και η Καθημερινή.

ΕΧΑΕ: ”Τρέχουν οι εξελίξεις στα Ελληνικά Χρηματιστήρια” υποστηρίζει το Χρηματιστήριο, ”Πιέσεις στην ΕΧΑΕ για μείωση των δαπανών”, υποστηρίζει η Καθημερινή.

Ιntracom: ”θυγατρική στα Σκόπια από όμιλο Intracom” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ.

Κυριακίδης: ”Αγορά ιδίων μετοχών από Κυριακίδης” αναφέρει η Καθημερινή.

Ευρώ: ”Το ευρώ σε νέα ύψη” σχολιάζει το Βήμα.

Πετρέλαιο: ”Στο ζενίθ διετίας η τιμή του αργού πετρελαίου” τονίζει η Καθημερινή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v