Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης

Οι αλλαγές στην κεφαλαιαγορά, η προειδοποίηση της ΕΕ προς τα κράτη μέλη για τον ανταγωνισμό, η δημιουργία ιδιωτικών χρηματιστηρίων, αλλά και η ένεση ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων της Τρίτης

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης
Στις αλλαγές στην κεφαλαιαγορά, την προειδοποίηση της ΕΕ προς τα κράτη μέλη για τον ανταγωνισμό, τη δημιουργία ιδιωτικών χρηματιστηρίων, αλλά και την ένεση ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.

Κομισιόν – ανταγωνιστικότητα: ”Μεταρρυθμιστική ανεπάρκεια βλέπει η ΕΕ” σχολιάζει η Καθημερινή, ”Νέες συστάσεις της Κομισιόν για συντάξεις, τιμές, αγορά εργασίας” τονίζει η Ημερησία, ”Η Ελλάδα στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης” αναφέρει το Βήμα. Για το ίδιο ζήτημα η ΕΞΠΡΕΣ τονίζει ”Απομακρυνόμαστε από τους στόχους”, ενώ η Ναυτεμπορική επισημαίνει ”Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη δημοσιονομική απόκλιση”.

Σοφοκλέους – κεφαλαιαγορά: ”Ριζικές αλλαγές στην κεφαλαιαγορά” αναφέρει το Κέρδος, ”Τρία ακόμα νομοσχέδια για την στήριξη του ΧΑ” επισημαίνει η Ναυτεμπορική, ενώ ”Νέοι κανόνες στη Σοφοκλέους” τονίζει η ΕΞΠΡΕΣ. ”Ανάσα ρευστότητας στις εισηγμένες” επισημαίνει η Ημερησία, ’Ένεση ρευστότητας στις εισηγμένες επιχειρήσεις τονίζει το Χρηματισήριο.

Λαικά ομόλογα: ”17 Φεβρουαρίου δημόσια εγγραφή για 800 εκατ. ευρώ” επισημαίνει το Βήμα, ”Έρχονται και 5ετή ομόλογα” τονίζει η Ναυτεμπορική.

Ιδιωτικά χρηματιστήρια: ”Ιδιωτικά χρηματιστήρια – Ελεγκτές ελεγκτών” σχολιάζει η Ελευθεροτυπία.

Σοφοκλέους – συμμετοχές: ”Μικρή συμμετοχή θεσμικών στο ΧΑ” τονίζει η Καθημερινή, ”Ξένοι έχουν το 28,6% των μετοχών” επισημαίνει η Ημερησία, ”οι ξένοι μαζεύουν τα χαρτιά” σχολιάζει το Κέρδος.

Ασφάλιστρα: ”Κρυφές και φανερές αυξήσεις στα ασφάλιστρα” τονίζει το Βήμα, ”Άνω του 10% οι πραγματικές αυξήσεις στις ασφάλειες των αυτοκινήτων” τονίζει η Καθημερινή.

Τουρισμός: ”Ανάσα για 25.000 επιχειρήσεις” αναφέρει το Βήμα, ”Μεταβολές στα τουριστικά” τονίζει η Καθημερινή, ”Επιδότηση για τον εκσυγχρονισμό των ξενοδοχείων” αναφέρει η Ημερησία.

Ολυμπιακά έργα: ”Ολυμπιακά έργα 1,26 δισ. στην περιφέρεια” αναφέρει το Χρηματιστήριο.

Vodafone: ”Εξαγορές από Vodafone” επισημαίνει η Καθημερινή, ”Συνεχίζει την ιμπεριαλιστική πολιτική η Vodafone” τονίζει το Χρηματιστήριο, ”Καινοτομίες Vodafone” σχολιάζει το Κέρδος.

ΟΤΕ: ”Αναβαθμίζει τη μετοχή του ΟΤΕ η Goldman Sachs” τονίζει η Ημερησία, ”Στο τραπέζι οι επενδυτικές επιλογές” αναφέρει η Καθημερινή.

Ολυμπιακή Αεροπορία: ”Εν αναμονή εξελίξεων για το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας” αναφέρει η ΕΞΠΡΕΣ, ”Αντίστροφη μέτρηση πάλι για την Ολυμπιακή” επισημαίνει το Βήμα.

Τράπεζα Αττικής: ”Αύξηση κεφαλαίου από την Τράπεζα Αττικής” τονίζει η Καθημερινή, ”Η αύξηση κεφαλαίου πιέζει την τιμή της Τράπεζας Αττικής” επισημαίνει το Χρηματιστήριο.

Επιτόκια: ”Ολοι πλην Ιαπωνίας έτοιμοι για νέα μείωση επιτοκίων” τονίζει η Ημερησία, ”Οι κεντρικοί τραπεζίτες αισιοδοξούν με εξαίρεση τον έναν” υποστηρίζει η Καθημερινή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v