Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Το ξεκίνημα με…τα δεξί της νέας χρονιάς για την αγορά της Σοφοκλέους, τη νέα άνοδο στις πετρελαϊκές τιμές, τη λήξη της διαμάχης Vodafone-Γερμανός, την τρίμηνη παράταση των υποθέσεων της εξαετίας, τα σενάρια για τα λαϊκά ομόλογα, την αποχώρηση του ΟΤΕ από την Αρμενία σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Το θετικό ξεκίνημα της Σοφοκλέους σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Σοφοκλέους: Πρεμιέρα με χαμόγελα στη Σοφοκλέους, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, καλό το χρηματιστηριακό ”ποδαρικό” σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, για ανεξήγητα…καλό ποδαρικό στο ΧΑ κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”, μποναμάς στην περιφέρεια είναι ο τίτλος του ”Κέρδους”, ποδαρικό με τεχνητή άνοδο αλλά και απουσία επενδυτών είδε η ”Εξπρές”, με άνοδο στα χρηματιστήρια άνοιξε το 2003 αναφέρει η ”Ημερησία”, χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”.

Παράταση οφειλών εξαετίας: Νέα τρίμηνη παράταση για τις ανεξέλεγκτες υποθέσεις σχολιάζει το ”Κέρδος”, παράταση για τις εκκρεμείς υποθέσεις της εξαετίας είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”, παράταση για τις εκκρεμείς αλλά με πρόστιμο 10-20% αναφέρει η ”Ημερησία”, για κακόγουστο σήριαλ με τις ανεξέλεγκτες φοροϋποθέσεις κάνει λόγο η ”Εξπρές”, παράταση με πρόστιμο για τις εκκρεμείς της εξαετίας, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, παράταση με προσαύξηση για κλείσιμο υποθέσεων εξαετίας σχολιάζει το ”Βήμα”, παρατείνεται με προσαύξηση το κλείσιμο της εξαετίας αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Λαϊκά ομόλογα: Πώς απαντούν οι τράπεζες στα λαϊκά ομόλογα σχολιάζει το ”Βήμα”, τα δύο σενάρια για τα λαϊκά ομόλογα αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, υπό εξέταση παραμένουν τα λαϊκά ομόλογα, αναφέρει η ”Εξπρές”, σύντομα η ανακοίνωση για τα λαϊκά έντοκα είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”, ειλημμένη απόφαση τα λαϊκά έντοκα σχολιάζει το ”Κέρδος”.

Πετρέλαιο: Η μείωση της τιμής του πετρελαίου κράτησε μόνο μια ημέρα σχολιάζει η ”Ημερησία”, το πετρέλαιο σκιάζει το όραμα της ανάκαμψης σύμφωνα με την ”Εξπρές”.

Vodafone-Γερμανός: Τέλος στη δικαστική διαμάχη Vodafone-Γερμανού αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ανακοίνωσαν χθες Vodafone-Γερμανός σύμφωνα με το ”Κέρδος”.

ΟΤΕ: Αποχωρεί ο ΟΤΕ από την Armentel, είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”, κανένα ενδιαφέρον για την Telecom Serbia αναφέρει η ”Εξπρές”, αποχωρεί από την Αρμενία ο ΟΤΕ είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

Πανωτόκια: Παράνομα κρίθηκαν τα πανωτόκια σύμφωνα με το ”Βήμα”, παράνομους και καταχρηστικούς έκρινε απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών τους τραπεζικούς όρους για τα πανωτόκια αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Αστήρ Παλάς: Στην εταιρία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης μεταβιβάζεται η ψιλή κυριότητα της έκτασης των 119,8 εκατ. στρεμμάτων του ΕΟΤ στο Μικρό Καβούρι αναφέρει το ”Κέρδος”, σύντομα η συμφωνία για εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης αναφέρει η ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v