Ο οικονομικός τύπος της Δευτέρας

Με ”το τι φέρνει” το 2003, τι του ”κληρονομεί” το 2002, τις διαφαινόμενες αλλαγές στη φορολογία, την αποχώρηση της Telecom Italia από τη Σερβία, τα ”λαϊκά έντοκα”, αλλά και λιγοστές εταιρικές ειδήσεις ασχολείται ο οικονομικός τύπος την Δευτέρα.

Ο οικονομικός τύπος της Δευτέρας
Με αποτιμήσεις για τη χρονιά που φεύγει αλλά και προβλέψεις για αυτήν που έρχεται ασχολείται, μεταξύ άλλων, ο οικονομικός τύπος της Δευτέρας.

Εκτιμήσεις- αποτιμήσεις: ”Πόσο φτώχυναν το 2002 οι Έλληνες επενδυτές” είναι ο τίτλος του βασικού θέματος της Ναυτεμπορικής, με τον υπέρτιτλο να αναφέρει ”-9,12% πέρυσι και –13,92% φέτος”. ”Προβλέπουν άνοδο 20% στα χρηματιστήρια” τιτλοφορείται η Ημερησία, επικαλούμενη τη γνώμη ”κορυφαίων αναλυτών”. ”Τραπεζικός απολογισμός για τη δύσκολη χρονιά που… πέρασε” είναι ο σχετικός τίτλος του Χρηματιστηρίου, το οποίο στον υπότιτλο προσθέτει ότι ”Πειραιώς και Eurobank έμειναν αλώβητες το 2002”.

Λαϊκά έντοκα: ”Δυστοκία για τα λαϊκά έντοκα” είναι ο τίτλος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας, η οποία στον υπέρτιτλο σημειώνει ότι ”παρά τις υποσχέσεις υπουργείου και τραπεζών η δημοπρασία των γραμματίων ξεχάστηκε”.

Φορολογία: ”60 αλλαγές στη φορολογία” είναι ο τίτλος του σχετικού θέματος της Ναυτεμπορικής. ”Τι φέρνει για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές το αίσιον φορολογικόν έτος 2003” είναι ο σχετικός τίτλος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας. Για ”77 αλλαγές στη φορολογία εισοδημάτων και κερδών φέρνει το 2003” γραφει η Ημερησία.

Ντούιζεμπεργκ- επιτόκια: Στις δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ σε σαββατιάτικη γερμανική εφημερίδα αναφέρεται η Ημερησία. Σύμφωνα με αυτές, δεν πρέπει να αποκλείεται νέα μείωση επιτοκίων, ενώ πιθανή θεωρείται η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας ακόμη και κατά το πρώτο εξάμηνο. Στο θέμα αναφέρεται η πρώτη σελίδα και της Ναυτεμπορικής.

Telecom Italia- OTE: Εφυγαν χαμένοι οι Ιταλοί από τη Σερβία- ψάχνεται ο ΟΤΕ είναι ο τίτλος του σχετικού θέματος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας, στον οποίο σημειώνεται ακόμη ότι ”πουλούν το 29%”. ”Οι Ιταλοί πουλούν το 29% της Telecom Σερβίας”, γράφει η Ημερησία, προσθέτοντας ότι το ποσοστό φαίνεται να καταλήγει και πάλι στο σερβικό δημόσιο.

Πειραιώς- επαναγορά μετοχών: Σε επαναγορά μετοχών προχωρά η Πειραιώς, γράφει το Χρηματιστήριο, αναφέροντας στη συνέχεια ότι στόχος είναι η ενίσχυση της μετοχής.

Λαναράς- απαντήσεις: Στην ομιλία Λαναρά κατά τη διάρκεια γ.σ. των μετόχων αναφέρεται το Χρηματιστήριο, εντοπίζοντας τις ”απαντήσεις εφ’ όλης της ύλης στην έντονη φημολογία περί επιτήρησης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v