Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης

Με την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τα ετήσια λαϊκά ομόλογα, τα νέα τέσσερα μέτρα ενίσχυσης του ΧΑ, το νέο ανοδικό ράλι στην τιμή του πετρελαίου, τη μείωση των παρακρατούμενων φόρων στους μισθωτούς το 2003 ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Τρίτης.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης
Η έναρξη των διαπραγματεύσεων για τα ετήσια λαϊκά ομόλογα απασχόλησε τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης.

Ομόλογα:Έναρξη ”διαπραγματεύσεων” για τα ετήσια λαϊκά ομόλογα, αναφέρει η ”Καθημερινή”, τα ομόλογα πέθαναν-πάρτε έντοκα είναι η προτροπή της ”Ελευθεροτυπίας”, κανείς δεν μας ενόχλησε για τα ”λαϊκά” ομόλογα δηλώνει ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, όπως αναφέρει η ”Εξπρές”, σε υψηλότοκα έντοκα γραμμάτια προσανατολίζεται τώρα η κυβέρνηση αναφέρει το ”Κέρδος”.

ΧΑ: Crash-test 100 ημερών για 359 μετοχές, σχολιάζει η ”Ημερησία”, επιβεβλημένη κίνηση από τη διοίκηση του ΧΑ, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, τα μέτρα ταράζουν τα νερά στη Σοφοκλέους είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, άλλα τέσσερα μέτρα ενίσχυσης του ΧΑ αναφέρει η ”Ναυετεμπορική”, ”σκούπα” στη Σοφοκλέους αναφέρει και το ”Κέρδος”.

Φόροι: Μειώνεται από 1ης Ιανουαρίου η παρακράτηση φόρου σε μισθωτούς και συνταξιούχους αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”, ”μεγαλώνουν” οι αποδοχές μισθωτών και συνταξιούχων σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, φορολογικός μποναμάς η μείωση της παρακράτησης αναφέρει η ”Καθημερινή”, η παρακράτηση φόρου το 2003 είναι ο τίτλος του ”Βήματος”, μειώνεται η παρακράτηση φόρου, αυξάνονται οι μισθοί αναφέρει η ”Ημερησία”, μειωμένη από 1/1/03 η παρακράτηση φόρου σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Κατασκευαστικές: Οι 7 πρώτες με ανώτατο πτυχίο, είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, τα πρώτα επτά ανώτατα πτυχία σε κατασκευαστικές, σχολιάζει η ”Ημερησία”, παράταση για τα πτυχία των κατασκευαστών είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”.

Πετρέλαιο: Ιράκ και Βενεζουέλα εκτοξεύουν στα 30 δολάρια το πετρέλαιο, σχολιάζει η ”Καθημερινή”, νέο ράλι της τιμής του πετρελαίου σε Νέα Υόρκη-Λονδίνο είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”.

Φέτα: Δανία ενάγει Κομισιόν για φέτα, είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, η Δανία είναι η δεύτερη χώρα που προσέφυγε κατά της Κομισιόν σχολιάζει το ”Κέρδος”, Δανία κατά Κομισιόν για τη φέτα αναφέρει η ”Καθημερινή”.

Πειραιώς: Θετικές εκτιμήσεις της Moodys για την Πειραιώς είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v