Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης

Με τη σύσταση της ΕΕ προς την Ελλάδα για τις συντάξεις, τις ρυθμίσεις για το νέο ΚΒΣ, την άνοδο ευρώ και χρυσού, τις ”μάχες” κυβέρνησης και ΝΔ για το νέο προϋπολογισμό, την ”κόντρα” στη Βουλή για τις διεθνείς δραστηριότητες του ΟΤΕ, την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου την Τετάρτη.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης
Η σύσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα σχετικά με το συνταξιοδοτικό σύστημα απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου την Τετάρτη.

Συντάξεις: Κομισιόν: πέντε χρόνια επιπλέον στη δουλειά είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής” για το θέμα, πάρτε μέτρα για το ασφαλιστικό σχολιάζει το ”Κέρδος”, δρακόντεια μέτρα για τις συντάξεις αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, ΕΕ: μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σχολιάζει και η ”Εξπρές”.

ΚΒΣ: Πως θα εφαρμοσθεί ο νέος ΚΒΣ είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, τι αλλάζει στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σχολιάζει και η ”Ημερησία”, αλλαγές στον ΚΒΣ είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, όλη η εγκύκλιος για το νέο ΚΒΣ αναφέρει και το ”Κέρδος”, τα μυστικά του νέου ΚΒΣ σχολιάζει και η ”Καθημερινή”.

ΟΤΕ: Κόντρα υπουργού-ΟΤΕ και καρφιά από ΝΔ είναι ο τίτλος της ”Ελευθεροτυπίας”, κόντρα στη Βουλή για τη RomTelecom σχολιάζει και η ”Εξπρές”, προς απόλυση 4.000 εργαζόμενοι στη RomTelecom αναφέρει η ”Ημερησία”.

Έλλειμμα: Σε ελεύθερη πτώση η ανταγωνιστικότητα και οι εξαγωγές είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, εκκωφαντική προειδοποίηση για το εμπορικό έλλειμμα σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών δείχνει κάμψη της ανταγωνιστικότητας τονίζει η ”Εξπρές”, τριπλάσιες οι εισαγωγές από τις εξαγωγές αναφέρει και το ”Χρηματιστήριο”, το σκληρό ευρώ βυθίζει τις ελληνικές εξαγωγές σχολιάζει ”το Βήμα”.

Ευρώ-Χρυσός: Χρυσή τιμή για τον χρυσό είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, η κρίση με το Ιράκ ενισχύει ευρώ-χρυσό αναφέρει η ”Εξπρές”, πολεμικό πριμ σε ευρώ-χρυσό ο τίτλος της ”Ημερησίας”, συνεχίζεται το ξέφρενο ράλι του χρυσού σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”.

Προϋπολογισμός: 3 νάρκες υπονομεύουν το νέο προϋπολογισμό σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, αρχίζει η μάχη κυβέρνησης-ΝΔ για τον προϋπολογισμό αναφέρει ”το Βήμα”.

ΕΛΠΕ: Θέμα ημερών κρίνει η ”Καθημερινή” ότι είναι η απάντηση Lukoil-Λάτση για τα ΕΛΠΕ.

Frigoglass: Επενδύσεις 36 εκατ. ευρώ, αναφέρει η ”Εξπρές”, επενδύσεις 36 εκατ. ευρώ το 2003 είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

Ηλεκτρονική Αθηνών: Αύξηση κόντρα στο ρεύμα είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, αύξηση πωλήσεων 20% παρουσιάζει στο εξάμηνο αναφέρει η ”Ημερησία”.

Chipita: Επέκταση στην Ιταλία ετοιμάζει η Chipita αναφέρει η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”.

Ομόλογα: Υπερπροσφορά στη χθεσινή, τελευταία δημοπρασία αναφέρει η ”Ημερησία”, τα ομόλογα αποτελούν μαγνήτη για 9,5 δισ. ευρώ σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v