Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

Με την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας στο εργοστάσιο της Χαλκίδας, τους αυτοελέγχους για το κλείσιμο των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, τις εντολές του υπουργείου Οικονομίας για τα έργα του Γ΄ ΚΠΣ αλλά και τις ανησυχίες για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας
Η προσωρινή διακοπή της λειτουργίας στο εργοστάσιο της Χαλκίδας απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου της Δευτέρας.

Τσιμέντα Χαλκίδας: Λουκέτο βάζουν προσωρινά τα Τσιμέντα Χαλκίδας αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, οι Γάλλοι έκλεισαν τα Τσιμέντα Χαλκίδας είναι το πρωτοσέλιδο της ”Ελευθεροτυπίας”.

ΚΠΣ: Οι 6 εντολές για τα έργα του γ΄ ΚΠΣ είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, για σκληρή στάση από την Κομισιόν κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”.

Διεύρυνση (ΕΕ): Διεύρυνση με κέρδη και ζημίες είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, που εκφράζει ανησυχίες για μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων.

Φοροϋποθέσεις: Με ”αυτοελέγχους” κλείσιμο των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Newsphone Hellas: Ξεκινάει αύριο η δημόσια εγγραφή, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, από σήμερα η δημόσια εγγραφή της Newsphone αναφέρει η ”Ημερησία”.

Σοφοκλέους: Η Σοφοκλέους 9η σε απώλειες μεταξύ 23 αγορών από την έναρξη του έτους, σχολιάζει η ”Ημερησία”.

ΕΛΤΡΑΚ: Προχωρά σε κοινοπρακτικά δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ για να καλύψει υποχρεώσεις, είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v