Ο οικονομικός Τύπος την Παρασκευή

Τις αντιδράσεις στην Ελλάδα ύστερα από τη χθεσινή μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ, την οριακή πτώση της ανεργίας στο τρίτο τρίμηνο, τις καθυστερήσεις στην απορρόφηση του Γ΄ ΚΠΣ, την επέκταση της Intralot στην αγορά της Σερβίας, σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Ο οικονομικός Τύπος την Παρασκευή
Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ κάνουν λόγο οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Επιτόκια: Οι τράπεζες βάζουν τέλος στο ταμιευτήριο είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, χαμένοι οι καταθέτες από τα νέα επιτόκια αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, ξεκίνησε νέος γύρος μείωσης των επιτοκίων αναφέρει το ”Βήμα”, από τις καταθέσεις ο νέος γύρος μείωσης των επιτοκίων σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, αντίδοτο στην κρίση η μείωση των επιτοκίων είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Κέρδος”, πρώτο θύμα οι καταθέσεις σχολιάζει η ”Εξπρές”, νέος γύρος μείωσης των επιτοκίων αναφέρει η ”Ημερησία”, αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους των τραπεζών εκτιμά η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”.

ΚΠΣ:Δύο μέτρα για να τρέξουν τα κονδύλια του ΚΠΣ σχολιάζει το ”Βήμα”, με ΚΠΣ κόντρα στις δημοσκοπήσεις είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, έτος ”συγκομιδής” 5 δις. ευρώ το 2003 από το Γ΄ ΚΠΣ σχολιάζει η ”Καθημερινή”, το Γ΄ ΚΠΣ απαιτεί ταχύτερο βηματισμό εκτιμά η ”Ημερησία”, ανησυχεί η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στο ΚΠΣ θεωρεί η ”Εξπρές”, ”ομολογία” καθυστερήσεων στις απορροφήσεις ”βλέπει” το ”Κέρδος”, κοινωνικά ”αόρατα” τα έργα του ΚΠΣ είναι ο τίτλος του ”Χρηματιστηρίου”.

Ανεργία: Νέα μικρή κάμψη στο 9,5% η ανεργία στο γ΄ τρίμηνο, αναφέρει η ”Ημερησία”, στο 9,5% μειώθηκε το τρίτο τρίμηνο του 2002 η ανεργία σύμφωνα με το ”Κέρδος”, αυξήθηκε η απασχόληση στο γ΄ τρίμηνο αναφέρει η ”Εξπρές”, μετά κόπων και βασάνων υποχωρεί η ανεργία σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, μικρή μείωση παρουσίασε το γ΄ τρίμηνο του 2002 η ανεργία αναφέρει η ”Καθημερινή”, ως αναγκαστική επιλογή τη μερική απασχόληση βλέπει το ”Βήμα”.

Intralot: Λόττο και στη Σερβία είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, κέρδισε το σερβικό στοίχημα η Intralot σύμφωνα με το ”Χρηματιστήριο”, κέρδισε το στοίχημα στη Σερβία αναφέρει το ”Κέρδος”.

Σοφοκλέους: Πτώση τάσης και αξιοπιστίας είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, πράσινο φως για συγχωνεύσεις βλέπει το ”Χρηματιστήριο”, σε επιτήρηση η μετοχή του Ξιφία είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Βήμα”, σε επιτήρηση από σήμερα η μετοχή της εταιρίας Ξιφίας σχολιάζει και η ”Ημερησία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v