Ο οικονομικός Τύπος της Παρασκευής

Τη…μαύρη τρύπα που ανακάλυψε η Eurostat και στους εξοπλισμούς της Ελλάδας, τη διατήρηση της θετικής πορείας της Σοφοκλέους, τις εκτιμήσεις του ΣΕΒ για τον πληθωρισμό και τις νέες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα σχολιάζουν οι σημερινές οικονομικές εφημερίδες στα πρωτοσέλιδά τους.

Ο οικονομικός Τύπος της Παρασκευής
Οι νέοι έλεγχοι της Eurostat αυτή τη φορά στον αμυντικό εξοπλισμό, απασχολούν τον οικονομικό Τύπο της Παρασκευής.

Eurostat: Νέοι έλεγχοι σε 5 λογαριασμούς σχολιάζει το ”Βήμα”, που εστιάζει τους ελέγχους η Eurostat είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, και το αμυντικό χρέος ψάχνει η Eurostat, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η ”Ελευθεροτυπία”, η Eurostat έτοιμη να…ξανακτυπήσει είναι το σχόλιο της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”, μαύρη τρύπα και από τους εξοπλισμούς, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

ΣΕΒ: Για δημοσιονομική ανασφάλεια των ΣΕΒ και ΙΟΒΕ κάνει λόγο η ”Εξπρές”, αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία ζητάει ο ΣΕΒ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Κέρδος”, ανταγωνισμός για τη συγκράτηση του πληθωρισμού, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”, καθησυχαστικός ο ΣΕΒ για την πορεία των τιμών, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, πτώση του πληθωρισμού βλέπει ο ΣΕΒ αναφέρει η ”Ημερησία”, οι πληθωριστικές πιέσεις δεν ανησυχούν το ΣΕΒ σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”.

Σοφοκλέους: Στο επίκεντρο οι μετοχές της Περιφέρειας, σχολιάζει το ”Χρηματιστήριο”, θετική μέρα στη Σοφοκλέους, σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, σε ισχύ ο νέος δείκτης MSCI είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα”.

Φορολογικό: Φορολογική δήλωση σε 5΄ λεπτά για μισθωτούς αναφέρει ο τίτλος της εφημερίδας ”το Βήμα” προσθέτοντας ότι το 2003 οι τρεις στους τέσσερις φορολογούμενους δεν θα πληρώνουν φόρους.

Δημόσιο χρέος: Τη μείωση του χρέους κατά 5 μονάδες το 2003 υπόσχεται ο Χριστοδουλάκης σύμφωνα με την ”Ημερησία”, να μειώσει το χρέος η Ελλάδα προτρέπει ο Πέδρο Σόλμπες, σύμφωνα με το ”Βήμα”, βάλτε μόνοι τον πήχη για το χρέος σχολιάζει ο Σόλμπες σύμφωνα με την ”Καθημερινή”.

Περιουσία-Τέως: ”Τίτλος” 4,6 δισ. στον Κωνσταντίνο, είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Κέρδος”, τέλος σε όποια διεκδίκηση βάζει ο Σημίτης σύμφωνα με την ”Ημερησία”, απόφαση αποζημίωσης 4,6 δισ. δρχ στον ”τέως” σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Τιτάν: Αύξηση κερδών 18% στο 9μηνο από τον Όμιλο Τιτάν είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, ικανοποιητικό το 9μηνο του Τιτάν σχολιάζει η ”Εξπρές”, σε ανοδική τροχιά παραμένουν οι πωλήσεις σύμφωνα με την ”Καθημερινή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v