Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

Για το θέμα της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας κάνουν λόγο στο σύνολό τους τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας, ενώ και το θέμα του Κυπριακού με την κατάθεση του σχεδίου Ανάν σήμερα στις 5 το απόγευμα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Τύπου.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας
Στο ζήτημα της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτό τίθεται από την Eurostat, αναφέρονται οι οικονομικές εφημερίδες της Δευτέρας.

Αξιοπιστία οικονομίας: Με τον τίτλο ”αμφισβητούνται τώρα και τα πλεονάσματα των ΔΕΚΟ”, η ”Ναυτεμπορική” σχολιάζει στην πρώτη της σελίδα ότι υπό στενή παρακολούθηση των ελεγκτών της Eurostat εξακολουθούν να βρίσκονται τα δημοσιονομικά μεγέθη, ευρωχρονοδιάγραμμα μείωσης του χρέους είναι ο τίτλος για το θέμα στην εφημερίδα ”Ελευθεροτυπία”, για ”απόρρητη έκθεση των Βρετανών” κάνει λόγο η ”Ημερησία”, σχετικά με το σχέδιο μεταρρύθμισης του κράτους, η χαμένη αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας είναι ο τίτλος της εφημερίδας ”Χρηματιστήριο”.

Κυπριακό: Σήμερα στις 5 το απόγευμα η ώρα μηδέν για το Κυπριακό είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, η ώρα των μεγάλων αποφάσεων είναι σύμφωνα με την ”Ναυτεμπορική” για το Κυπριακό, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Κυπριακό αναφέρει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”.

Ομόλογα: Ελληνικό ”όχι” στους ξένους για την αγορά ομολόγων είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, σχετικά με την πρόθεση της κατάργησης της αγοράς ομολόγων.

Everest: Κέρδη 30% για την Everest στο 3μηνο αναφέρει η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”.

Cosmote: Φθηνότερες κλήσεις για τους πελάτες της Cosmote σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”.

Τράπεζες: Κρίσιμο τεστ θεωρεί για την πορεία της Σοφοκλέους η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”, καθώς ανακοινώνουν οι Eurobank, Εθνική, Εμπορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v