Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Την απόφαση της ΕΚΤ να αφήσει αμετάβλητα τα επιτόκια, τις χθεσινές πλημμύρες από την καταιγίδα στους δρόμους της Αθήνας, τα αποτελέσματα 9μηνου της Cosmote και την επιβολή bar code στα φάρμακα προβάλλουν στα πρωτοσέλιδά τους οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Η απόφαση της ΕΚΤ να αφήσει ως έχουν τα επιτόκια και η αντίστοιχη αντίδραση της αγοράς απασχολεί στην συντριπτική πλειονότητα τα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου την Παρασκευή.

ΕΚΤ-Επιτόκια: Η ΕΚΤ δεν ακολουθεί την…οδό Γκρίνσπαν αναφέρει στην πρώτη σελίδα ”το Βήμα”, αναφέροντας ότι για 12ο μήνα παραμένουν αμετάβλητα τα επιτόκια του ευρώ, παρά τους ισχνούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τον τίτλο η Ευρώπη είπε όχι στη μείωση των επιτοκίων αναφέρεται στο θέμα ”η Ναυτεμπορική”, οι αγορές διαφώνησαν με την απόφαση της ΕΚΤ, σχολιάζει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα ”Κέρδος”, ίδια πιστωτική πολιτική σχολιάζει η ”Εξπρές”, το γιατί δεν μειώθηκαν τα επιτόκια αναρωτιέται από την πρώτη σελίδα η ”Ημερησία”, αμετακίνητη η ΕΚΤ παρά την εσωτερική κόντρα αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”, η ΕΚΤ το’ πε και το’κανε, είναι ο τίτλος της ”Καθημερινής”.

Πλημμύρες: Με το φόβο των ακραίων καιρικών φαινομένων ζουν οι Αθηναίοι σχολιάζει η εφημερίδα ”Κέρδος”, άλυτο το πρόβλημα της Αθήνας είναι ο τίτλος για το ίδιο θέμα στην ”Εξπρές”, εξετάζουν εκκένωση σπιτιών κοντά στον Κηφισό αναφέρει η ”Ημερησία”, για ανοχύρωτη πόλη κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”.

Φάρμακα: Bar code στα φάρμακα ζητεί το ΙΚΑ αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, με τον τίτλο Φάρμακα: Barcode για τον έλεγχο των συνταγών αναφέρεται στο θέμα η ”Ναυτεμπορική”, ηλεκτρονικός έλεγχος στις συνταγές και στα φάρμακα σχολιάζει το ”Βήμα”, τη θέσπιση γραμμωτού κώδικα στα φάρμακα αναφέρει και το ”Κέρδος”, για ηλεκτρονικό τσεκ απ σε 25 εκατ. συνταγές για φάρμακα κάνει λόγο η ”Ημερησία”

Ακτοπλοΐα: Μέχρι το 2015 τα νέα μέτρα ασφαλείας πλοίων ακτοπλοΐας σχολιάζει η ”Καθημερινή”, ρήξεις και αποστολή εξωδίκων σε υπουργούς αναφέρει σχετικά με το θέμα της ακτοπλοΐας η ”Ναυτεμπορική”, οι εκπτώσεις βουλιάζουν την ακτοπλοΐα, σχολιάζει το ”Κέρδος”.

Cosmote: Υψηλά κέρδη στο 9μηνο πέτυχε η Cosmote αναφέρει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”, αύξησε 33% τα κέρδη του 9μηνου η Cosmote σχολιάζει η ”Ημερησία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v