Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Τύπος της Δευτέρας

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου, η τρέχουσα χρηματιστηριακή συγκυρία, οι δηλώσεις Αλμούνια για την ελληνική οικονομία αλλά και τα σχέδια των ΑΕΓΕΚ και Ατλάντικ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, σήμερα Δευτέρα.

O Τύπος της Δευτέρας
Οι εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου, η χρηματιστηριακή συγκυρία, οι δηλώσεις Αλμούνια για την ελληνική οικονομία αλλά και τα τραπεζικά κέρδη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, σήμερα Δευτέρα.

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα της υπόθεσης ξεκινά, σύμφωνα με τα ”Νέα”, καθώς σήμερα καταθέτει στον ανακριτή ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις για το ραντεβού με τον κ. Γιάννη Ανδριανό.

Χ.Α.: Πτώση 11,43% εμφανίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών από την αρχή του έτους, όντας εγκλωβισμένο στον κλοιό της διεθνούς κρίσης, ενώ η ανάκαμψη της Παρασκευής ήταν εύθραυστη, όπως σημειώνουν οι αναλυτές, σημειώνει η ”Ημερησία”.

ΑΛΜΟΥΝΙΑ: Συστάσεις για πληθωρισμό και εισοδήματα έκανε ο επίτροπος Χ. Αλμούνια στον Γ. Αλογοσκούφη στο περιθώριο συνάντησης στην Κύπρο, σύμφωνα με τη ”Ναυτεμπορική”. Έκκληση από τον κ. Αλμούνια για συγκρατημένες μισθολογικές αυξήσεις στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

ΔΝΤ: Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο και θα θέσει στο μικροσκόπιο την ελληνική οικονομία, σημειώνει η ”Ναυτεμπορική”.

ΑΕΓΕΚ: Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 70 εκατ. ευρώ εκ των οποίων η ινδική DSC θα συμμετάσχει με 30 εκατ. ευρώ και οι τράπεζες με 40 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων το Σάββατο, αναφέρει η ”Ναυτεμπορική”.

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Η εταιρία δεν θα πουληθεί δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Μανώλης Αποστόλου, στην ετήσια συγκέντρωση των προμηθευτών της την Κυριακή.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Κέρδη άνω των 7 δισ. ευρώ θα εμφανίσουν οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας το 2010, σύμφωνα με τη ”Ναυτεμπορική”, ενώ η ”Ημερησία” σημειώνει ότι επιβραδύνεται ο ρυθμός χορήγησης δανείων, καταφέρνοντας πλήγμα στα τραπεζικά κέρδη.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v