Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Ορατό τον κίνδυνο για εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τις εφορίες πάνω από 95 δισ. ευρώ έως το τέλος του τρέχοντος έτους, από περίπου 90 δισ. ευρώ που είναι σήμερα, βλέπουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, όπως αναφέρει η «Ναυτεμπορική».
Επιχειρήσεις: Το ένα μετά το άλλο πέφτουν πλέον τα λουκέτα και οι προσφυγές εταιρειών για προστασία από τους πιστωτές τους, με την προηγούμενη εβδομάδα να αναδεικνύεται για την επιχειρηματικότητα σε μια από τις χειρότερες των τελευταίων μηνών, γράφουν τα «Νέα». Κορυφή του παγόβουνου η περιπέτεια του Μαρινόπουλου αλλά και εκείνη της ιστορικής εταιρείας πετρελαιοειδών Jetoil, που στιγματίστηκε από την αυτοκτονία του 84χρονου ιδρυτή της Κυριάκου Μαμιδάκη.
Εκλογικός νόμος: Οι ελιγμοί και οι προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης με τον εκλογικό νόμο φαίνεται να συναντούν τη σθεναρή άρνηση της αντιπολίτευσης. Έτσι, σύμφωνα με τα «Νέα», όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή με την απαιτούμενη κατά το Σύνταγμα πλειοψηφία των δύο τρίτων για να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές.