Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι εξελίξεις στον ΟΤΕ και την Cosmote, η δημόσια πρόταση της Εθνικής για την Εθνική Ασφαλιστική στα 5,5 ευρώ αλλά και οι ”προτάσεις” του κ. Αναλυτή για το Ασφαλιστικό αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Οι εξελίξεις στον ΟΤΕ και την Cosmote, η δημόσια πρόταση της Εθνικής για την Εθνική Ασφαλιστική στα 5,5 ευρώ αλλά και οι ”προτάσεις” Αναλυτή για το Ασφαλιστικό αποτελούν μερικά από τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Τρίτης.

OTE – Cosmote: Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΟΤΕ, γράφει η ”Καθημερινή”, τονίζοντας τη συνάντηση του κ. Βουρλούμη με τον κ. Βγενόπουλο αλλά και την παραίτηση του κ. Μαρτιγόπουλου.

Η ”Ναυτεμπορική” τονίζει τη σκληρή διαπραγμάτευση για τον Οργανισμό, ενώ το ”Χρηματιστήριο” υποστηρίζει ότι η MIG ζήτησε τη στήριξη του Δημοσίου για τον ΟΤΕ.

Εθνική Ασφαλιστική: Πρόταση Εθνικής για ασφαλιστική, αναφέρει η ”Εξπρές”, ενώ το ”Κέρδος” τονίζει και αυτό τη δημόσια πρόταση για την Εθνική Ασφαλιστική από την Εθνική.

Ασφαλιστικό: Δήλωση-σοκ για το Ασφαλιστικό ότι θα την πληρώσουν οι 30άρηδες και οι 40άρηδες αναφέρουν τα ”Νέα”, ενώ ο ”Ελεύθερος Τύπος” τονίζει τη βόμβα του κ. Αναλυτή για το Ασφαλιστικό.

Ολυμπιακή: Με συμψηφισμό έκλεισε χρέος 540 εκατ. ευρώ της Ολυμπιακής, σημειώνει η ”Ελευθεροτυπία”.

Ομόλογα: Στο στόχαστρο πάλι ο Ζορμπάς αναφέρουν τα ”Νέα”.

Προϋπολογισμός: Έκρηξη 30,1% του ελλείμματος στο 7μηνο, τονίζει η ”Ημερησία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v